آلبوم کریستن استوارت

Kristen Stewart

تعداد عکس های این آلبوم : 12
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه کریستن استوارت

Kristen_Stewart کریستن استوارت

 

نام اصلي :              کريستن جيمس استوارت

تاريخ تولد :              20 فروردين 1369 (April 9, 1990)

محل تولد :              لس‌آنجلس، کاليفرنيا، ايالات متحده آمريکا

والـــــدين :              جان استوارت، جولز مان استوارت

همسر(ها) :            -----

فرزنـدان :                -----

سال‌هاي فعاليت :  1999 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  بازيگر سينما و تلويزيون

قـــد :                       1.68 متر

زندگينامه :

کريستن جيمس استوارت (زاده 9 آوريل 1990) بازيگر پرکار آمريکايي سينما و تلويزيون است. او بيشتر به خاطر ايفاي نقش در فيلمهايي همچون «اتاق پناهگاه»، «زاتورا»، «به خانواده ريلي خوش آمديد»، «در سرزمين زنان»، «طبيعت وحشي» و سري «گرگ و ميش» معروف شده است. او چهره تبلیغی مارک های مد شانل و بالنسیاگا نیز می باشد.

استوارت در لس‌آنجلس، کاليفرنيا به دنيا آمد و همان جا هم بزرگ شد. اما بعضي از سالهاي اوليه زندگيش را در کلرادو گذرانده و سپس دوباره لس‌آنجلس بازگشته است. پدرش جان استوارت مدير صحنه و تهيه کننده تلويزيون است و براي کمپاني فاکس کار مي کند. مادرش جولز مان استوارت يک کارگردان بوده و همچينين استراليايي است. استوارت يک برادر بزرگ تر به نام کامرون استوارت دارد. او دوران تحصیل را تا کلاس هفتم در مدرسه محلی اش گذراند و از آن به بعد تا اتمام دبیرستان را بصورت مکاتبه ای به پایان رساند.

شغل :

فعاليت بازيگري کريستن در سن هشت سالگي اش شروع شد، بعد از اينکه يک نماينده بازي او را در نمايش نامه کريسمس مدرسه ابتدايي اش ديد. اولين نقش او اجراي يک نقش بدون ديالوگ در فيلم «سیزدهمین سال» بود. بعد از آن او نقش دختري را در فيلم «فلينتستونز در زنده باد راک وگاس» بازي کرد که حلقه اي را پرتاب مي کند. سپس در فيلم «ايمني اشياء» نقش دختر پسر واري را بازي کرد که مادر بيوه‌اش مشکلات زيادي داشت (با بازي پاتريشيا کلارکسون) کريس نقش اصلي را در فيلم هاليوودي «اتاق وحشت» داشت، او نقش دختر عبوس و ديابتي يک مادر طلاق گرفته را بازي کرد (با بازي جودي فوستر) نقدهاي اين فيلم به طور کلي مثبت بود و استوارت توانست نظرهاي مثبتي را براي بازي خوبش به دست آورد.

بعد از موفقيت فيلم اتاق وحشت وي در يک فيلم ترسناک ديگر به ايفاي نقش پرداخت. در «نهر سرد مانور»، او نقش دخترِ "دنيس کوئِيد" و "شارون استون" را به عهده داشت، اما اين فيلم عملاً از جدول باکس آفيس خارج شد.فيلم بعدي، نقش اول را براي او به همراه داشت، در فيلم اکشن و کمدي «بچه رو بگير» روبروي "مکس تيِرويت" و "کوربين بلو" به ايفاي نقش پرداخت. همچنين او در فيلم «جريان آب زير دريا» در نقش ليا بازي کرد. بدون شک تحسين برانگيزترين ايفاي نقش او در فيلم تلويزيوني «سخنراني» بود، نمايشنامه اين فيلم اقتباسي از رمان "لوري هِيلز آندرسون" است. کريستن استوارت که هنگام بازي در اين فيلم 13 ساله بود، در نقش يک دختر دبيرستاني به نام مليندا سوردينو ظاهر شد، دختري که بعد از يک ماجرا از تماس برقرار کردن به صورت شفاهي خودداري مي کند و با پريشاني هاي احساساتي زيادي دست و پنجه نرم مي کند. کريس براي اين فيلم مورد تحسين افراد زيادي قرار گرفت، او در اين فيلم فقط چند خط ديالوگ داشت اما توانست تفسيرهاي ذهني اش را به خوبي در فيلم به نمايش بگذارد.

در سال 2005 او در يک فيلم تخيلي به نام «زاتورا» ظاهر شد و در آن فيلم نقش ليسا را ايفا کرد. خواهر بي مسئوليت دو پسر کوچک که به خاطر بازي کردن با يک نوع تخته ي بازي به فضا مي روند و خانه ي آنها تبديل به يک سفينه ي فضايي مي شود. منتقدان نظر مثبتي راجع به اين فيلم داشتند، اما بازي کريستن در اين فيلم چندان به چشم نيامد و مورد توجه رسانه ها قرار نگرفت چون شخصيت او در مدت زيادي از فيلم بي حرکت و ثابت بود. سال بعد او در فيلم «مردم درنده» در نقش مايا بازي کرد و بعد از آن نقش اصلي فيلم ترسناک «فرستادگان» به او رسيد.

بازي خوب کريس با فيلم هايي همچون «در سرزمين زنان»، «کیک خواران»، «به سوي وحشي گري» و «جهنده» ادامه پيدا کرد تا اينکه در 16 نوامبر 2009 کمپاني ساميت اعلام کرد که کريستن استوارت در نقش ايزابلا ماري سوان در فيلم «گرگ و ميش» بازي خواهد کرد، فيلمي بر اساس رمان پرفروش استفاني مير.

استوارت در اين فيلم به همراه رابرت پتينسون (ادوارد کالن) به ايفاي نقش پرداخت. فيلمبرداري اين فيلم از فوريه ي 2008 آغاز شد و در مي 2008 به پايان رسيد . گرگ و ميش در 21 نوامبر 2008 به اکران سينماهاي آمريکا در آمد. بعد از اکران فيلم گرگ و ميش وي براي بازي در نقش بلا سوان جايزه بهترين ايفاي نقش بازيگر زن MTV را از آن خود کرد. او در فيلم «گرگ و ميش: ماه نو» که در نوامبر 2009 به اکران رسید نيز به ايفاي نقش پرداخت، او در فيلم سوم و چهارم گرگ و ميش به نام «گرگ و ميش: کسوف» و «گرگ و ميش: سپيده ‌دم» نيز ايفاي نقش کرد و در سال هاي 2010 و 2011 نيز برنده جايزه بهترين بازيگر زن MTV را ازان خود کرد.

زندگی خصوصی:

استوارت در لس آنجلس زندگی می کند. او علاقه مند است که در آینده ای نزدیک به دانشگاه برود و در این باره می گوید: "من می خواهم به دانشگاه ادبیات بروم و می خواهم یک نویسنده شوم، منظورم اینه که دوست دارم که بشوم، اما اگر بگویم همیشه شاید دروغ گفته باشم".

او در نوامبر 2008، در مصاحبه ای گفت که او در یک رابطه دوستی با مایکل آنگارانو، همبازیش در فیلم «صحبت» است. بعد از بازی در مجموعه «گرگ و میش» در سال 2008، استوارت دوستی مختصری با "رابرت پتینسون" همبازی خود برقرار کرد و برای مدت طولانی، این رابطه را پنهان کردند اما عکس های پاپارازی، شاهدان عینی، رسانه ها و گمانه زنی ها ماجرا را برملا کرد. با این حال، استوارت رسما رابطه خود را با پتینسون برای اولین بار در جولای 2012 اذعان کرد بعد از اینکه عکس های استوارت توسط کارگردان فیلم «سفید برفی و صیاد» منتشر شد. بعد از آن روز استوارت از پتینسون، در نشریات عمومی، عذرخواهی کرد.

فیلم شناسی :

    - 1999     سیزدهمین سال
    - 2000     فلينتستونز در زنده باد راک وگاس
    - 2001     ایمنی اشیاء
    - 2002     اتاق وحشت
    - 2003     نهر سرد مانور
    - 2003     عمارت کلد کريک
    - 2004     سخنرانی
    - 2004     بچه رو بگیر
    - 2004     جريان آب زير دريا
    - 2005     مردم درنده
    - 2005     زاتورا
    - 2007     پیام آوران (فرستادگان)
    - 2007     در سرزمین زنان
    - 2007     کیک خواران
    - 2007     به سوي وحشي گري
    - 2007     قمه
    - 2008     جهنده
    - 2008     دقیقا چه اتفاقی افتاد
    - 2008     گرگ و میش
    - 2009     سرزمین ماجراجویی
    - 2009     حماسه گرگ و میش : ماه نو
    - 2010     دستمال زرد
    - 2010     دختران فراری
    - 2010     حماسه گرگ و میش : کسوف
    - 2010     به خانوده رايلي خوش آمديد
    - 2011     حماسه گرگ و میش: سپیده دم - قسمت 1
    - 2012     سفید برفی و صیاد
    - 2012     در جاده
    - 2012     حماسه گرگ و میش: سپیده دم - قسمت 2
    - 2014     کمپ اشعه ایکس
    - 2014     ابرهای سیلس ماریا
    - 2014     ادامه آلیس
    - 2014     بیهوشی
    - 2015     آمریکایی فوق العاده
    - 2015     برابری

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Kristen Jaymes Stewart
Place of Birth :    Los Angeles, California, U.S.
Date of Birth :     April 9, 1990
Parents :             John Stewart, Jules Mann-Stewart
Spouse(s) :         -----
Occupation :       Actress
Years active :     1999– present
Height :              5' 6" (1.68 m)

Biography:

Kristen Jaymes Stewart (born April 9, 1990) is an American actress who is best known for playing Bella Swan in The Twilight Saga film series and for her prolific work in independent films. She has also starred in films such as Panic Room (2002), Speak (2004), Zathura (2005), The Messengers (2007), Adventureland (2009), The Runaways (2010), Snow White and the Huntsman (2012), On the Road (2012), Camp X-Ray (2014) and Clouds of Sils Maria (2014) . She will star in an adaptation of the book Still Alice and Equals, with both movies projected for release in 2015. She is also the face of Chanel and Balenciaga fashion brands.

Early life :

Stewart was born in 1990 and raised in Los Angeles, California by parents in the entertainment industry. Her father John Stewart is a stage manager and television producer who has worked for Fox. Her mother Jules Mann-Stewart is originally from Maroochydore, Queensland, Australia. She is a script supervisor and has also directed a film. She has an older brother, Cameron B. Stewart, and two adopted brothers, Dana and Taylor.

Stewart attended local schools until the seventh grade. As she became more involved in acting, she continued her education by correspondence until completing high school.

Personal life :

Stewart lives in Los Angeles. She is interested in attending college in the near future, saying, "I want to go to college for literature. I want to be a writer. I mean, I love what I do, but it's not all I want to do – be a professional liar for the rest of my life."

In a November 2008 interview with Vanity Fair, Stewart said that she was in a relationship at the time with Michael Angarano, her co-star from the 2004 film Speak. Since meeting on the set of Twilight in 2008, Stewart was in a very low-profile relationship with co-star Robert Pattinson. For a long time, the two did not explicitly confirm a relationship, but paparazzi photographs and eyewitness accounts drove intense media and fan speculation and attention. However, Stewart officially acknowledged her relationship with Pattinson for the first time in July 2012, when Us Weekly published photos of Stewart showing affection with her Snow White and the Huntsman director, Rupert Sanders. The day the photos were released, Stewart issued a public apology to Pattinson at People Magazine, saying, "I'm deeply sorry for the hurt and embarrassment I've caused to those close to me and everyone this has affected. This momentary indiscretion has jeopardized the most important thing in my life, the person I love and respect the most, Rob. I love him, I love him, I'm so sorry."

Filmography :

    - 1999     The Thirteenth Year
    - 2000     The Flintstones in Viva Rock Vegas
    - 2001     The Safety of Objects
    - 2002     Panic Room
    - 2003     Cold Creek Manor
    - 2004     Speak
    - 2004     Catch That Kid
    - 2004     Undertow
    - 2005     Fierce People
    - 2005     Zathura
    - 2007     The Messengers
    - 2007     In the Land of Women
    - 2007     The Cake Eaters
    - 2007     Into the Wild
    - 2007     Cutlass
    - 2008     Jumper
    - 2008     What Just Happened
    - 2008     Twilight
    - 2009     Adventureland
    - 2009     The Twilight Saga: New Moon
    - 2010     The Yellow Handkerchief
    - 2010     The Runaways
    - 2010     The Twilight Saga: Eclipse
    - 2010     Welcome to the Rileys
    - 2011     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
    - 2012     Snow White and the Huntsman
    - 2012     On the Road
    - 2012     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
    - 2014     Camp X-Ray
    - 2014     Clouds of Sils Maria
    - 2014     Still Alice
    - 2014     Anesthesia
    - 2015     American Ultra
    - 2015     Equals

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.