آلبوم الهام حمیدی

Elham Hamidi

تعداد عکس های این آلبوم : 3
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه الهام حمیدی

elham_hamidi الهام حمیدی

نام اصلي :              الـهام حميـــدي

تاريخ تولد :              8 آذر 1356 (November 29, 1977)

محل تولد :              تهران، جمهوري اسلامي ايران

والـــــدين :              -----

همسر(ها) :            -----

فرزنـدان :                -----

سال‌هاي فعاليت :  1380 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  بازيگر سينما، تلويزيون و تئاتر

مدرک تحصيلي :     ليسانس حسابداري از دانشگاه رودهن

الهام حميدي بازيگر سينما و تلويزيون ايران است. دو برادر کوچکتر از خود دارد. وي کلاسهاي آزاد بازيگري را گذرانده و از سال 1378 مشغول به کارهاي هنري بوده است. پدر ايشان بازنشسته و مادرشان خانه دار هستند. او در خانواده اي سرشار از هنر، عشق و احترام بزرگ شده است و به همين دليل، از هفت سالگي در تئاترهاي مدرسه شرکت مي‌کرد. الهام حميدي از ابتداي بازيگري براي اينکه حضورش را تثبيت کند و تجربه کسب نمايد، در فيلم هاي تلويزيوني، سريال و سينما و در هر ژانري بازي مي کرد. او با سريال «مسافري از هند» شناخته شد و پس از آن در فيلم سينمايي «خيلي دور خيلي نزديک» ايفاي نقش نمود که نامزد دريافت جايزه جشنواره فجر و برنده جايزه جشن خانه سينما شد.

ايشان متاهل هستند و همسرشان در زمينه هنري فعاليت نميکنند.

فيلم‌شناسي :

cradle_for_mom_poster پوستر فيلم گهواره‌اي براي مادر (1391)
mahya_poster پوستر فيلم محیا (1381)


سينمايي
    - 1391     گهواره‌اي براي مادر
    - 1390     راه بهشت
    - 1389     اخلاقتو خوب کن
    - 1388     سه درجه تب
    - 1387     دلداده (قدرت‌الله صلح‌ميرزايي)
    - 1387     ملک سليمان (شهريار بحراني)
    - 1386     محيا (اکبر خواجويي)
    - 1385     بچه‌هاي ابدي (پوران درخشنده)
    - 1385     سرگيجه (عليرضا زرين‌دست)
    - 1384     شهر آشوب
    - 1383     خيلي دور، خيلي نزديک (رضا ميرکريمي)
    - 1382     روزگار سپري شده
    - 1382     وعده ديدار
    - 1380     تيک
    - 1380     دنيا (منوچهر مصيري)

مجموعه‌هاي تلويزيوني
    - 1392     سرزمين کهن
    - 1391     راز پنهان
    - 1389 - 1390     شوق پرواز
    - 1389     موج و صخره
    - 1381 - 1389     مختار نامه
    - 1389     تبريز در مه
    - 1387     آخرين دعوت
    - 1387     يوسف پيامبر
    - 1385     شهريار
    - 1385     زير تيغ
    - 1382     مسافري از هند

تله فيلم
    - اي دوست مرا به خاطرآور
    - لذت حقيقت

جوايز و افتخارات :

    - 1384     برنده تنديس زرين بهترين بازيگر نقش مکمل زن از نهمين جشن خانه سينما براي بازي در فيلم خيلي دور خيلي نزديک
    - 1384     نامزد سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش مکمل زن از بيست و سومين جشنواره فيلم فجر براي بازي در فيلم خيلي دور خيلي نزديک


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Elham Hamidi
Place of Birth :    Tehran, Iran
Date of Birth :     November 29, 1977
Parents :             -----
Spouse(s) :         -----
Occupation :       Actress
Years active :     2003– present
Height :              5' 6" (1.68 m)

Biography:

Elham Hamidi is an Iranian actress. She has appeared in the block buster mini-series Prophet Joseph as Asinaat. She also starred in The Kingdom of Solomon as Mariyam.


Early life :

Elham Hamidi is Accounting graduate student from "Roudehen University". She has two older brothers. She is married. Elham participated in school plays from the age of seven because it is her family occupation. Her father was also an actor and he was much active in theater, this developed an interest in Elham to join this field like her father. Elham is well known for her series "Pervaneh", "Musafir az Hind" (Passenger from India), Prophet Joseph, and The Kingdom of Solomon. Elham won the best actress award for her magnificent performance in "Kheili dour, Kheili Nazdik" ( So close, so far).

Filmography :

    - 2012     Cradle for Mom
    - 2011     Paradise Road
    - 2010     Correct your ethics
    - 2010     The three degrees of fever
    - 2009     Tabriz dar meh (TV series)
    - 2009     Mokhtar Nameh (TV series)
    - 2009     The Kingdom of Solomon
    - 2009     Deldadeh
    - 2008     Mahya
    - 2008     Prophet Joseph
    - 2007     Sargije
    - 2007     Shahr e Ashoob (City of Chaos)
    - 2006     Zir-e tigh (TV series)
    - 2006     Kheili dour, kheili nazdik (So Close, So Far)
    - 2005     Waa Da'ye Deedaar
    - 2003     Donya
    - 2003     Teek

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.