آلبوم بهاره افشاری

Bahareh Afshari

تعداد عکس های این آلبوم : 3
تعداد نظرات : 1

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه بهاره افشاری

Bahareh_Afshari بهاره افشـــاری

نام اصلي :              بهـــــاره افشـاری

تاريخ تولد :              4 تیر 1363 (Jun 24, 1984)

محل تولد :              شاهرود، جمهوري اسلامي ايران

والـــــدين :              -----

همسر(ها) :            -----

فرزنـدان :                -----

سال‌هاي فعاليت :  1381 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  بازيگر سينما، تلويزيون و طراح لباس

مدرک تحصيلي :      کارشناس نقاشی و دیپلم بازیگری

بهاره افشاری (زاده ۱۳۶۳) طراح لباس و بازیگر ایرانی است. بهاره‌ افشاری‌ یک‌ برادر دارد. او دارای‌ دیپلم‌ بازیگری‌ است‌ و فارغ‌التحصیل‌ رشته‌ نقاشی‌ می‌باشد. پیش از هنرپیشه شدن کار مونتاژ و نقاشی انجام می‌داد. فعالیت‌ در عرصه بازیگری‌ را سال‌ها پیش‌ با یک‌ سریال‌ که به گفته خودشان، "اصلا نمی خواهند درباره اش صحبت کنند" آغاز کرد و چند سال بعد از آن، توسط کیانوش عیاری‌ برای بازی در فیلم  «سرگذشت‌ دکتر محمد قریب‌» دعوت شد و افشاری‌ در این‌ پروژه در دو نقش‌ بازی‌ می‌کند. سپس‌ نقش فرشته را در سریال «او یک فرشته بود» را ایفای نقش نمود...

marde_noghreie_poster پوستر فيلم مرد نقره ای (1391)
kolbeh_poster پوستر فيلم کلبه (1387)


فیلم شناسی :

سینما
    - 1392     معراجی‌ها
    - 1389     سه درجه تب
    - 1389     دردسر بزرگ
    - 1389     پایان‌نامه
    - 1388     ازدواج در وقت اضافه
    - 1387     خیابان بیست و چهارم
    - 1387     زندگی شیرین
    - 1387     کلبه
    - 1386     تسویه حساب
    - 1386     صد سال به این سال‌ها
    - 1381     ناف

مجموعه تلویزیونی
    - 1391     مرد نقره‌ای
    - 1391     دست بالای دست
    - 1389     فاصله‌ها
    - 1386     روزگار قریب
    - 1384     او یک فرشته بود


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Bahareh Afshari
Place of Birth :    Shahrood, Iran
Date of Birth :     Jun 24, 1984
Parents :             -----
Spouse(s) :         -----
Occupation :       Actress and Fashion designer
Years active :     2002– present

Biography:

Bahareh Afshari (born 1984) is an Iranian actress and fashion designer. Bahareh has a brother. She has diploma acting and BA painting. Before becoming an actor, assembly and painting was done.

Filmography :

Movie
    - 2013     Me'rajiha
    - 2010     The three degrees of fever
    - 2010     Big Trouble
    - 2010     Thesis
    - 2009     Married in overtime
    - 2008     Twenty-Fourth Street
    - 2008     Sweet Life
    - 2008     Cottage
    - 2007     Settlement
    - 2007     One hundred years to the years
    - 2002     Knopf

TV series
    - 2012     The Silver man
    - 2012     Hand over hand
    - 2010     Distances
    - 2007     The Life of Dr. Gharib
    - 2005     She was an angel

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.