آلبوم جان سینا

John Cena

تعداد عکس های این آلبوم : 52
تعداد نظرات : 3

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 2 3 4 5 
زندگینامه جان سینا

 

john_chena_logo

john_chena جان سینا

 

نام اصلي :              جان فلـيکس آنتــوني سـينا

لقــب(ها) :              جوان سينا، مستر پي

تاريخ تولد :              3 ارديبهشت 1356 (April 23, 1977)

محل تولد :              نيوباري غربي، ماساچوست، ايالات متحده آمريکا

همسر(ها) :           اليزابت هوبردئو (2009 تا 2012)

مربــي(ها) :           باشگاه کشتي کج نهايي
                               باشگاه کشتي دره اوهايو

سال‌هاي فعاليت :  1999 تاکنون (کشتي گير حرفه اي)
                                2000 تاکنون (بازيگر)
                                2004 تا 2005 و 2014 (خواننده رپ)

زمينه فعاليت(ها) :  کشتي گير حرفه اي، بازيگر، خواننده رپ

وزن :                       110 کيلوگرم

قـــد :                       1.85 متر

"جان سينا" با نام کامل "جان فليکس آنتوني سينا" بازيگر، رپر، بدن ساز و کشتي‌گيري در کمپاني WWE و متولد 23 آوريل 1977 مي‌باشد. وي فعاليت ورزشي خود در کشتي حرفه‌اي را از سال 2002 ميلادي آغاز کرده و تاکنون موفق به کسب کمربندهاي بسياري در تمامي رشته‌هاي زيرمجموعه گرديده‌ است. از جمله اينکه او تاکنون توانسته 15 بار قهرمان کمربند WWE شود و رکورد اين زمينه را در دست دارد. او هم‌اکنون عنوان محبوب‌ترين کشتي‌گير را با خود يدک مي‌کشد. او به‌عنوان بازيگر هم فعاليت کرده، که از آن جمله در فيلم "تفنگ دار دريايي" ايفاي نقش کرده ‌است. وي در حال حاضر در برند "دبليو دبليو ئي راو" فعاليت مي‌کند. از ديگر افتخارات ايشان مي‌توان گفت که وي توانسه 2 بار در مسابقه 30 نفره رويال رامبل (2008 و 2013) و 3 بار فوق ستاره جايزه اسلمي (2009 - 2010 - 2012) شود.

اوايل زندگي :

سينا در غروب 23 آوريل 1977 در نيوبري غربي ماساچوست، با پدر و مادري بنامهاي کارول و جان متولد شد. او فرزند دوم از 5 برادر بنامهاي دن، مت، استيو و شان است. پدر او اصليتي ايتاليايي فرانسوي و مادرش ريشه اي فرانسوي کانادايي و انگليسي دارد. پدر بزرگ مادري او بازيکن قديمي بيس بال، توني لوپين بود.

جان سينا پس از فارغ التحصيلي از آکادمي کوشينگ، وارد کالج اسپرينگ در اسپرينگفيلد ماساچوست شد. او بازيکن فوتبال کالج بود و شماره 54 را به تن داشت. که البته اين شماره هنوز در بعضي از کالاهاي WWE او ديده مي شود. در سال 1998 از اسپرينگفيلد با مدرک فيزيولوژي ورزش فارغ التحصيل و وارد حرفه پرورش اندام شد و بعنوان يک راننده ليموزين براي شرکتي مشغول بکارگرديد.

زندگي خصوصي :

جان سينا چپ دست است. او طرفدار انيميشن‌هاي ژاپني است و از بازي‌هاي کامپيوتري سريالي لذت مي‌برد. خودروي عضلاني جمع مي‌کند و الان بيش از 20 ماشين دارد که بعضي‌ها تنها نمونه موجود هستند. در نمايش فيلم "12 دور بازي" در سال 2009، سينا نامزدي خود با اليزابت هوبرديو را اعلام کرد. آن‌ها در 11 ژوئيه 2009 ازدواج کردند.

جان سينا باجناق دنيل براين يکي از ستاره هاي حال حاضر WWE است که هر دو با دوقلوهاي بلا ازدواج کرده اند. (براين با بري بلا و سينا با نيکي بلا)

john_cena ادجاسمنت جان سینا بر روی کین


فنون نهايي :

     - ادجاسمنت (2003 تاکنون)
     -  کيل سوئيچ (نوعي پاوربامب)
     - STF اس تي اف (2005 تاکنون)

فيلم شناسي :

سينمايي

     - 2000    آماده براي غرش
     - 2006    تفنگ دار دريايي    
     - 2009    12 دور
     - 2010    افسانه‌ها   
     - 2010    فرد: فيلم
     - 2011    خانواده ريونيون
     - 2011    فرد 2: شبي از زندگي فرد
     - 2012    فرد 3: کمپ فرد
     - 2014    اسکوبي دوو! رمز و راز رسلمنيا (صدا)
     - 2015    عمق فاجعه        
     - 2015    آشيانه        

مجموعه تلويزيوني

     - 2009    ساتردي نايت لايو (season 34: episode 18)
     - 2010    رواني (season 4: episode 10)
     - 2010    جکسون حقيقي، وي پي (season 2: episode 12)
     - 2010    هانا مونتانا (season 4: episode 9)
     - 2010    ژنراتور رکس (صدا)
     - 2012    فرد: نمايش

جوايز و افتخارات :

     - قهرماني کمربند دبليو دبيلو ئي براي 15 بار
     - قهرماني کمربند سنگين وزن جهان براي 4 بار
     - قهرماني کمربند ايالات متحده براي 4 بار
     - قهرماني تگ تيم جهان براي 2 بار (همراه با شان مايکلز (2007) و با باتيستا (2008))
     - قهرماني تگ تيم دبليو دبيلو ئي براي 2 بار: (1 بار با د ميز و 1 بار با ديويد اوتنگا)
     - برنده ماني بانک 1 بار (در سال 2012)
     - پيروزي در مسابقه 30 نفره رويال رامبل (2008 و 2013)
     - کشتي‌گير برتر از ميان 500 کشتي‌گير سال از طرف پي ‌دبليو‌ آي در سال‌هاي 2006 و 2007 و 2013
     - جايزه اسلمي آواردز براي بوسه سال (2012) (همراه با اي جي لي)
     - جايزه اسلمي آواردز براي بهترين مسابقه سال (2013) (در مقابل راک در رستلمنيا 29 سر کمربند دبليو دبيلو ئي)
     - نباختن در مسابقه آي کيوت : جان سينا در مقابل جي بي ال، رندي اورتن، باتيستا و د ميز و روسف به برتري رسيده و هيچ‌گاه در اين نوع مسابقات شکست نخورده است.
     - 7 پيروزي متوالي در سروايور سريز تا اين که در سروايور سريز سال 2012 سينا در مقابل سي ام پانک براي اولين بار شکست خورد.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       John Felix Anthony Cena
Place of Birth :    West Newbury, Massachusetts, U.S.
Date of Birth :     April 23, 1977
Spouse(s) :         Elizabeth Huberdeau (2009–2012)
Trained by :        Ultimate Pro Wrestling
                           Ohio Valley Wrestling
Occupation :       Professional wrestler, actor, rapper
Weight :             251 lb (114 kg)
Height :              6' 1" (1.85 m)

Biography:

John Felix Anthony Cena (born April 23, 1977) is an American professional wrestler, rapper and actor signed to WWE, where he is the current WWE United States Champion in his fifth reign, a record under the WWE banner. Cena became WWE's franchise player in 2005, and has subsequently been described as the public face of the organization.

Cena started his pro wrestling career in 1999 with Ultimate Pro Wrestling, where he held the UPW Heavyweight Championship. Cena signed a developmental contract with the World Wrestling Federation (WWF, later renamed to WWE) in 2001, debuting on the main roster in 2002. As of September 2015, Cena has won 24 championships, with 15 reigns as World Champion; a record 12 reigns as WWE (World Heavyweight) Champion and three reigns as World Heavyweight Champion, five reigns as WWE United States Champion, and four reigns as world tag team champion (two World Tag Team and two WWE Tag Team). He also is a 2012 Money in the Bank ladder match winner, a two-time Royal Rumble winner (2008, 2013), and a three-time Superstar of the Year Slammy Award winner (2009, 2010, 2012).

He has the fourth-highest number of combined days as WWE World Heavyweight Champion, behind Bruno Sammartino, Bob Backlund, and Hulk Hogan. He has also headlined WWE's flagship event, WrestleMania, on five occasions (WrestleManias 22, 23, XXVII, XXVIII, and 29) over the course of his career.

Outside of wrestling, Cena has released the rap album You Can't See Me, which debuted at No.15 on the US Billboard 200 chart, and starred in the feature films The Marine (2006), 12 Rounds (2009), and Legendary (2010). Cena has also made appearances on television shows including Manhunt, Deal or No Deal, MADtv, Saturday Night Live, Punk'd, Psych, and Parks and Recreation. He was also a contestant on Fast Cars and Superstars: The Gillette Young Guns Celebrity Race, where he made it to the final round before being eliminated, placing third in the overall competition

Early life :

Cena was born on April 23, 1977 in West Newbury, Massachusetts, the son of Carol and John Cena, Sr. He is the second oldest of five brothers: Dan, Matt, Steve, and Sean. His father is of Italian and Albanian descent, and his mother is of French-Canadian and English origin. His maternal grandfather was baseball player Tony Lupien. After graduating from Cushing Academy, Cena attended Springfield College in Springfield, Massachusetts. In college he was a NCAA Division III All-American center on the college football team, wearing the number 54, which is still used on some of his WWE merchandise. He graduated from Springfield in 1998 with a degree in exercise physiology, after which he pursued a career in bodybuilding and worked as a driver for a limousine company.

Personal life :

Cena writes left-handed. He is a fan of Japanese anime and has mentioned that his favorite anime movie is Fist of the North Star. He has also said he is a fan of the video game series Command & Conquer and noted that it was his favorite game. Cena is also a fan of the Boston Bruins, Boston Red Sox, Tampa Bay Rays, Los Angeles Dodgers, New England Patriots, Boston Celtics and English Premier League club Tottenham Hotspur. Cena collects muscle cars and has over 20, some of which are one-of-a-kind.

While promoting his 2009 film, 12 Rounds, Cena announced his engagement to his girlfriend Elizabeth Huberdeau. They were married on July 11, 2009. On May 1, 2012, Cena filed for divorce, which was finalized on July 18. In November 2012, TMZ reported that Cena is dating WWE Diva Nikki Bella.

Filmography :

     - 2000    Ready to Rumble
     - 2006    The Marine
     - 2009    12 Rounds
     - 2010    Legendary
     - 2010    Fred: The Movie
     - 2011    The Reunion
     - 2011    Fred 2: Night of the Living Fred 
     - 2012    Fred 3: Camp Fred
     - 2014    Scooby-Doo! WrestleMania Mystery (voice)
     - 2015    The Flintstones & WWE: Stone Age SmackDown! (voice)
     - 2015    Trainwreck
     - 2015    Sisters

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.