آلبوم ويلاي کاگلهوف

Villa Kogelhof

تعداد عکس های این آلبوم : 10
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
معرفی کوتاه پروژه ويلاي کاگلهوف / پل د رويتر


محل پروژه: هلند، نورد بولند
برنامه: ويلا هاي لوکس با انرژي هاي کارآمد
مساحت: 715 مترمربع
سال ساخت: 2009 - ژانويه 2013
معمار منظر: بوش اسلبرز
پيمانکار: جي وندر لينده
مشاور فيزيکي ساختمان: اسميت ون بورگست
تاسيسات: INTEC


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


villa kogelhof / paul de ruiter

architect: paul de ruiter
location: noord-beveland, the netherlands
program: extremely energy-efficient, luxury villa
gross floor area: 715 sqm
volume: 2,400 sqm
construction: may 2009 – january 2013
landscape architect: bosch slabbers
contractor: j. van der linde
construction adviser: broersma bv
building physics adviser: smits van burgst
costing adviser: studio bouwhaven
installations: intec
glass engineering: si-x, benthuizen

an exercise in self-sufficiency, ‘villa kogelhof’ is an autonomous carbon-neutral dwelling located in noord-beveland in the netherlands. the paul de ruiter designed building is part of a protected 25 hectare plot, a popular tourist destination and home to a variety of rare animals and plant life. planning permission for the villa was only granted on the condition that the land was returned to its pre-agricultural state, consequently 71,000 trees have been planted across the vast site.

the brief for the house was to create a simple, yet eye-catching structure which is entirely self reliant, heating its own water and recycling its own waste. the design is formed of two stacked cuboid volumes, one underground and the other a glass box floating above the landscape. the entrance to the property is found at the subterranean level of the scheme, where parking and storage spaces are housed alongside a bathroom and a workspace. above ground, open-plan living accommodation offers views across the landscape, with separate spaces allocated for the kitchen, bedrooms and bathrooms.

ensuring a comfortable environment is achieved throughout the year, a ‘climate-façade’, comprises an outer layer of insulated glass with an inner layer of sun-reflecting fabric. the fabric can be lowered forming an air cavity through which the building’s air is recycled through a passive ventilation system. furthermore, a range stove is utilized to warm the home’s water, with all electricity generated from rooftop cells and a specially constructed windmill.

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.