آلبوم استيون استريت

Steven Strait

تعداد عکس های این آلبوم : 4
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه استيون استريت

Steven_Strait استيـون استريت

نام اصلي :              استيـــــون استريت

تاريخ تولد :              3 فروردين 1365 (March 23, 1986)

محل تولد :              نيويورک، ايالات متحده آمريکا

والـــــدين :              ريچارد داير استريت و جين استريت

همسر(ها) :           ليــن کولــينز (2007 تاکـنون)

فرزنـدان :               -----

سال‌هاي فعاليت :  2001 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  بازيگر، مدل و خواننده

قـــد :                      1.87 متر

استيون استريت يک بازيگر، مدل و خواننده راک اهل ايالات متحده آمريکا است. وي از سال 2001 ميلادي تاکنون مشغول فعاليت بوده ‌است. از مهمترين فيلم‌هايي که وي در آن نقش داشته است مي‌توان به "10000 سال قبل از ميلاد" اشاره کرد.

زندگينامه :

استيون در تنگه اي در روستاي گرينويچ نيويورک با والديني به نام جين و ريچارد داير استريت متولد شد. وي اصلو نسبي انگليسي ايتاليايي داشت. دوران تحصيلش را در مدرسه روستا، دبيرستان خاوير و کلاس بازيگري استوديو استلا آدلر گذراند.

دوران نوجواني را با مدل کردن براي مجلات مختلف گذراند و از سن يازده سالگي شروع به تحصيل در رشته بازيگري نمود و سپس براي تکميل کارش در استوديو استلا آدلر و استوديو نيکووس سياه شهر نيويورک مشغول شد. در سال 2004 به کاليفرنيا رفته و حرفه خود را آغاز نمود.

Lynn_Collins لين کالينز (همسر)

زندگي خصوصي :

استيون استريت در 23 دسامبر 2007 با هنرپيشه زن "لين کالينز" ازدواج نمود.

فيلم‌شناسي :

سينما

    - 2005     بلنداي آسمان
    - 2005     کشف نشده
    - 2006     ميثاق
    - 2008     10000 سال قبل از ميلاد
    - 2008     بدون توقف
    - 2009     شهر جزيره
    - 2012     پس از
    - 2013     خوابيدن با ماهي
    - 2014     گرم

مجموعه تلويزيون

    - 2001     سومين ديده بان
    - 2010     اچ ام اس
    - 2010     چيس
    - 2012 تا 2013     شهر جادو
    - 2015     توسعه

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Steven Strait
Place of Birth :    New York City, New York, U.S.
Date of Birth :     March 23, 1986
Parents :             Jean Strait, Richard Dyer Strait
Spouse(s) :         Lynn Collins (2007– present)
Occupation :       Actor, Model, Singer
Years active :     2001– present
Height :              6' 2" (1.87 m)

Biography:

Strait was born and raised in Greenwich Village, New York City, New York, the son of Jean (nee Viscione) and Richard Dyer Strait. His ancestry is half English and half Italian. He attended Village Community School, Xavier High School and took classes at the Stella Adler Studio of Acting.

During his teen years, Strait modeled for several magazines, including L'uomo Vogue, Spoon magazine, Details, Surface, Hollister Co., and Pop magazine, and worked with photographers Bruce Weber, Herb Ritts, and Ellen von Unwerth. Weber featured Strait in his 2001 book, All-American: Short Stories.

Strait began taking acting lessons at the age of eleven. In the sixth grade, he began to take performing classes at the Village Community School. Although forced into it at first, he found a passion for acting after he performed live for the first time. He has worked at both the Stella Adler Acting Studio and the Black Nexxus Acting Studio in New York City. In 2004, he moved to California to pursue a career in acting.

Personal life :

Strait married actress Lynn Collins on December 23, 2007.

Filmography :

Film
    - 2005     Sky High
    - 2005     Undiscovered
    - 2006     The Covenant
    - 2008     10,000 BC
    - 2008     Stop-Loss
    - 2009     City Island
    - 2012     After
    - 2013     Sleeping with the Fishes
    - 2014     Hot

Television
    - 2001     Third Watch
    - 2010     HMS
    - 2010     Chase
    - 2012–2013     Magic City
    - 2014     Revenge
    - 2015     The Expanse

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.