آلبوم زویی سالدانا

Zoe Saldana

تعداد عکس های این آلبوم : 0
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

زندگینامه زویی سالدانا

Zoe_Saldana زویــی سالـــدانا

نام اصلي :              زويــي سالــدانا پرگـو

تاريخ تولد :              29 خرداد 1357 (June 19, 1978)

محل تولد :              پاسائيک، نيوجرسي، ايالات متحده آمريکا

والـــــدين :              آرديو سالدانا، آساليا نازاريو

همسر(ها) :           مارکو پرگو  (2013 تاکنون)

فرزنـدان :               بووي اتزيو پرگو سالدانا، ساي آرديو پرگو سالدانا

سال‌هاي فعاليت :  1999 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  رقصنده و بازيگر

قـــد :                      1.70 متر

"زويي سالدانا" که به زو پرگو نيز معروف بوده، يک بازيگر و رقصنده آمريکايي است. او کارش را با گروه تئاتر FACES شروع کرده و اولين اجرايش جلوي دوربين در قسمتي از سريال نظم و قانون (1999) است. کار خود را در سينما با صحنه مرکزي (2000) شروع کرد و با ايفاي نقش در فيلم چهارراه (2002) حرفه اي شد.

سالدانا اولين نقش برجسته خود را با نام "آناماريا" در سال 2003 با بازي در فيلم "دزدان دريايي کارائيب: نفرين مرواريد سياه" کسب کرد. سپس در سال 2009 به موفقيت هاي زيادي با بازي در دو نقش "نيوتا اهورا" در پيشتازان فضا و "نيتيري" در آواتار جيمز کامرون، يعني پرفروشترين فيلم تاريخ، رسيد. سالدانا توانسته است، موفقيت هاي خود را با فيلم هايي مانند کلمبيا (2011)، پيشتازان فضا: بسوي تاريکي (2013) و نگهبانان کهکشان (2014) همچنان ادامه دهد.

اوايل زندگي :

زويي سالدانا پرگو در پاسائيک نيوجرسي بدنيا آمد. پدرش "آرديو سالدانا" از جمهوري دومينيکن و مادرش "آساليا نازاريو" اهل پورتوريکو است. او همچنين داراي ريشه هايي هائيتي و لبناني نيز مي باشد.

اکثر دوران کودکي خود را در ارتفاعات جکسون کوئينز نيويورک گذراند و غير از زبان مادري به هر دو زبان انگليسي و اسپانيايي مسلط شد. او داراي دو خواهر به نامهاي ماريل و کيسلي و يک برادر بنام نيپو که با عنوان "نيپو 809 " شناخته شده و يک هنرمند دومينيکني است.

وقتي سالدانا 9 ساله بود پدرش را در يک تصادف ماشين از دست داد و او بهمراه مادرش به دومينيکن نقل مکان کرد. و در آنجا توانست عشق به رقص را در خود کشف کند و بزودي وارد يک آکادمي رقص شد و توانست اشکال مختلف رقص باله را مطالعه کرده و فراگيرد. اين خانواده پس از دو سال به نيويورک بازگشتند و سالدانا در سال 1995 کار خود را در "گروه تئاتر چهره ها" در بروکلين آغاز کرد.

زندگي خصوصي :

در نوامبر 2011، سالدانا اعلام کرد رابطه خود را با "کيت بريتون" بعد از 11 سال به پايان رسانده است. سپس از دسامبر 2011 تا ژانويه 2013 با "بردلي کوپر" رابطه داشت.

سالدانا در مارس 2013 با هنرمند ايتاليايي "مارکو پرگو" آشنا شده و در ژوئن همان سال بصورت مخفيانه در لندن ازدواج کردند. سالدانا و مارکو در نوامبر 2014 صاحب دو پسر دوقلو به نامهاي بووي اتزيو و ساي آرديو پرگو سالدانا شدند.

سالدانا يکي از حاميان سازمان مشهور بين المللي FINCA است. (جامعه بين المللي کمک)

فيلم شناسي :

سينمايي

     - 2000    صحنه مرکزي
     - 2001    دريافت بيش از اين
     - 2001    اسنايپس
     - 2002    چهارراه
     - 2002    طبل کوبي
     - 2003    دزدان دريايي کارائيب: نفرين مرواريد سياه
     - 2004    ترمينال
     - 2004    پناهگاه
     - 2004    وسوسه
     - 2005    صورت فلکي
     - 2005    حدس بزن چه کسي
     - 2005    اعمال کثيف
     - 2005    نفرين پدر کردنا
     - 2006    حق بيمه
     - 2006    قلب متخصص
     - 2007    پس از رابطه
     - 2007    خاموشي
     - 2008    نقطه برتري
     - 2009    پيشتازان فضا
     - 2009    شکاک
     - 2009    آواتار
     - 2010    بازندگان
     - 2010    جوينده
     - 2010    مرگ در مراسم خاکسپاري
     - 2010    سوزاندن نخل ها
     - 2011    کلمبيا
     - 2012    کلمات
     - 2013    رابطه خوني
     - 2013    پيشتازان فضا: به سوي تاريکي
     - 2013    خارج از کوره
     - 2014    وحدت
     - 2014    بي نهايت خرس قطبي
     - 2014    نگهبانان کهکشان
     - 2014    کتاب زندگي (صدا)
     - 2015    نينا
     - 2016    فراتر از پيشتازان فضا

مجموعه تلويزيوني

     - 1999    نظم و قانون
     - 2004    نظم و قانون: واحد قربانيان ويژه
     - 2006 تا 2007    شش درجه
     - 2013    کمدي بنگ! بنگ!
     - 2014    بچه رزماري

جوايز و افتخارات :

     - 2003    جايزه فيلم MTV                                بهترين بوسه (با نيک کانن)                         طبل کوبي                          نامزد

     - 2005    جايزه منتخب جوان                            بازيگر منتخب برک آوت فيلم - زنان              حدس بزن چه کسي           نامزد

     - 2006    جايزه حلقه سياه                               بهترين بازيگر زن                                        حدس بزن چه کسي           نامزد

     - 2009    جايزه ALMA                                      بازيگر زن فيلم                                           پيشتازان فضا                     نامزد
                   جايزه جامعه منتقدان فيلم بوستون      بهترين گروه بازيگران                                 پيشتازان فضا                     برنده
                   جايزه منتخب جوان                              بازيگر منتخب برک آوت، اکشن/ماجراجويي پيشتازان فضا                     نامزد
                   جايزه منتقدان واشنگتن دي سي        بهترين گروه                                             پيشتازان فضا                     نامزد
                   جايزه منتخب مردم                              بازيگر زن محبوب برک آوت فيلم                 پيشتازان فضا                     نامزد
                   جايزه جيغ                                           بهترين بازيگر زن علمي تخيلي                  پيشتازان فضا                     نامزد
                   جايزه جيغ                                           بازيگر برک آوت                                         پيشتازان فضا                     نامزد
                   جايزه جيغ                                           بهترين گروه                                             پيشتازان فضا                     نامزد

     - 2010    جايزه آکادمي فيلم علمي تخيلي، فانتزي و ترسناک   بهترين بازيگر زن               آواتار                                 برنده
                    جايزه BET                                          بهترين بازيگر زن                                      آواتار                                 نامزد
                    جايزه حلقه سياه                                بهترين بازيگر زن                                      آواتار                                 نامزد
                    جايزه انجمن منتقدان فيلم                  بهترين گروه بازيگري                                پيشتازان فضا                    نامزد
                    جايزه امپراتور                                     بهترين بازيگر زن                                      آواتار                                 برنده
                    جايزه منتخب کودکان و نوجوانان           زن و شوهر (همبازي سم ورسينگتون)    آواتار                                 نامزد
                    جايزه منتخب کودکان و نوجوانان           بازيگر زن مورد علاقه                               آواتار                                 نامزد
                    جايزه MTV                                          بهترين اجراي زن                                    آواتار                                 نامزد
                    جايزه MTV                                          بهترين بوسه (با بازي سم ورسينگتون)    آواتار                                 نامزد
                    جايزه جيغ                                           بهترين بازيگر زن داستان علمي تخيلي     آواتار                                 نامزد
                    جايزه ساترن                                       بهترين بازيگر زن                                      آواتار                                  برنده
                   

                    جايزه منتخب جوان                              بازيگر منتخب فيلم علمي تخيلي              آواتار                                برنده

                     جايزه منتخب جوان                              بهترين بازيگر زن، اکشن / ماجراجويي      بازندگان                           نامزد
                    جايزه منتخب جوان                              بهترين بازيگر زن، کمدي                           مرگ در مراسم خاکسپاري نامزد

     - 2011   جايزه ALMA                                        بازيگر زن محبوب، درام / ماجراجويي         جوينده                              نامزد
                   جايزه BET                                           بهترين بازيگر زن                                       بازندگان                             نامزد
                   جايزه BET                                           بهترين بازيگر زن                                       مرگ در مراسم خاکسپاري نامزد
                   جايزه تصوير                                         بازيگر نقش مکمل زن                               بازندگان                             نامزد

     - 2012    جايزه BET                                           بهترين بازيگر زن                                       کلمبيا                               نامزد
                   جايزه حلقه سياه                                  بهترين بازيگر زن                                       کلمبيا                               نامزد
                   جايزه تصوير                                          بازيگر نقش مکمل زن                               کلمبيا                               نامزد
                   جايزه منتخب جوان                               بازيگر منتخب اکشن زن                             کلمبيا                               برنده
                   جايزه ALMA                                         بازيگر زن محبوب، درام / ماجراجويي          کلمبيا                                برنده

     - 2013    جايزه منتخب جوان                               ستاره تابستاني زن                         پيشتازان فضا: به سوي تاريکي   نامزد

     - 2015    جايزه حلقه سياه                                 بازيگر نقش مکمل زن                               بچه رزماري                      نامزد
                    جايزه حلقه سياه                                 بازيگر نقش مکمل زن                               نگهبانان کهکشان              نامزد
                    جايزه حلقه سياه                                 بهترين صداپيشگي زن                              کتاب زندگي                     نامزد
                    جايزه منتخب مردم                               بازيگر زن محبوب                                                                             نامزد


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Zoe Saldana-Perego
Place of Birth :    Passaic, New Jersey, United States
Date of Birth :     June 19, 1978
Parents :             Aridio Saldana, Asalia Nazario
Spouse(s) :         Marco Perego (2013– present)
Occupation :       Actress, Dancer
Years active :     1999– present
Height :              5' 6" (1.70 m)

Biography:

Zoe Saldana-Perego is an American actress and dancer. Following her performances with the FACES theater group, Saldana made her screen debut in an episode of Law & Order (1999). Her film career began a year later with Center Stage (2000), followed by a role in Crossroads (2002). She first gained some prominence for her role as Anamaria in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003).

Saldana's breakthrough came in 2009 with the roles of Nyota Uhura in Star Trek and Neytiri in James Cameron's Avatar (2009). The latter film received widespread acclaim, and is the highest-grossing film of all time. Saldana continued her successful career with films such as Colombiana (2011), Star Trek Into Darkness (2013), and Guardians of the Galaxy (2014).

Early life :

Saldana was born Zoe Yadira Saldana Nazario in Passaic, New Jersey. Her father, Aridio Saldana, was from the Dominican Republic, while her mother, Asalia Nazario, is from Puerto Rico. Saldana also has Haitian and Lebanese roots. She has often spoken of her pride in her ethnicity, and has said: "It doesn't matter how much backlash I will get for it; I will honor and respect my black community because that's who I am.". The majority of her early childhood she spent growing up in Jackson Heights, Queens, New York, and her native languages are both English and Spanish. She has two sisters, named Cisely and Mariel, and a half-brother named Nipo, known as "Nipo 809", who is a Dominican artist and producer.

Her father died in a car crash when she was nine years old, and Saldana and her mother subsequently moved to the Dominican Republic. There, Saldana discovered her love of dance and soon enrolled in the ECOS Espacio de Danza Academy; she studied various forms of dance but describes ballet as her first passion. She told Vanity Fair that she quit ballet because she did not have the feet and had too much pride and ambition to just be in the corps de ballet. The family returned to New York after her sophomore year in high school. In 1995, she began performing with the FACES theater group in Brooklyn, which put on plays geared toward providing positive messages for teens via themes dealing with issues such as substance abuse and adolescent sexuality. Concurrently, she performed with the New York Youth Theater; her appearance in their production of Joseph and the Technicolor Dreamcoat led a talent agency to recruit her. Her previous dance training, and her acting experience, helped her land her first film role, playing Eva Rodriguez, the talented and headstrong ballet student in the film Center Stage (2000).

Personal life :

In June 2010, Saldana became engaged to her longtime boyfriend Keith Britton, an actor and CEO of My Fashion Database. Saldana and Britton announced in November 2011 that they had ended their relationship after 11 years together. Saldana subsequently dated actor Bradley Cooper from December 2011 to January 2013.

In March 2013, Saldana began dating Italian artist Marco Perego. They secretly married in June 2013 in London. In her July 2015 cover interview with InStyle, Saldana revealed that, in a reversal of tradition, Perego adopted her surname upon marriage. Thereafter, Zoe became Zoe Saldana-Perego or Zoe Perego and Marco became Marco Perego-Saldana or Marco Saldana. Their children will be Perego-Saldana. Saldana and Perego have twin sons, Bowie Ezio Perego-Saldana and Cy Aridio Perego-Saldana, born in November 2014. During her pregnancy, Saldana stated that her children will be bilingual as she and her husband plan to speak both Spanish and English around them.

In 2009, Saldana said she would avoid plastic surgery, telling Women's Health magazine "God as my witness, I am going to try to do everything I can to keep this ass together for as long as I possibly can—without going against nature." She watches what she eats but does not diet and does Pilates regularly saying "It's the closest thing to dance."

Saldana is a celebrity supporter of FINCA International, a microfinance organization.

Filmography :

Films
    - 2000    Center Stage
    - 2001    Get Over It
    - 2001    Snipes
    - 2002    Crossroads
    - 2002    Drumline
    - 2003    Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
    - 2004    The Terminal
    - 2004    Haven
    - 2004    Temptation
    - 2005    Constellation
    - 2005    Guess Who
    - 2005    Dirty Deeds
    - 2005    The Curse of Father Cardona
    - 2006    Premium
    - 2006    The Heart Specialist
    - 2007    Blackout
    - 2008    Vantage Point
    - 2009    Star Trek
    - 2009    The Skeptic
    - 2009    Avatar
    - 2010    The Losers
    - 2010    Takers
    - 2010    Death at a Funeral
    - 2010    Burning Palms
    - 2011    Colombiana
    - 2012    The Words
    - 2013    Blood Ties
    - 2013    Star Trek Into Darkness
    - 2013    Out of the Furnace
    - 2014    Unity
    - 2014    Infinitely Polar Bear
    - 2014    Guardians of the Galaxy
    - 2014    The Book of Life (voice)    
    - 2015    Nina
    - 2016    Star Trek Beyond

Television
    - 1999    Law & Order  (2 episodes)
    - 2004    Law & Order: Special Victims Unit
    -2006–2007    Six Degrees  (5 episodes)
    - 2013    Comedy Bang! Bang!
    - 2014    Rosemary's Baby  (2 episodes; Also producer)

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.