آلبوم بیل گلدبرگ

Bill Goldberg

تعداد عکس های این آلبوم : 12
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه بیل گلدبرگ

 

Bill_Goldberg_logo

Bill_Goldberg بیـــل گلدبــرگ

 

نام اصلي :              ويليام اسکات گلدبرگ

لقــب(ها) :              گلدبرگ، بيل طلا

تاريخ تولد :              6 دي 1345 (December 27, 1966)

محل تولد :              تلسا، اوکلاهما، ايالات متحده آمريکا

همسر(ها) :           واندا فراتون (2005 تاکنون)

مربــي(ها) :           آموزشگاه قدرت WCW

سال‌هاي فعاليت :  1997 تا 2004 و 2015 (کشتي گير حرفه اي)
                               1990 تا 1995 (بازيکن فوتبال)
                               1998 تاکنون (بازيگر)

زمينه فعاليت(ها) :  بازيکن فوتبال، کشتي گير حرفه اي، بازيگر

وزن :                       129 کيلوگرم

قـــد :                       1.93 متر

ويليام اسکات گلدبرگ معروف به بيل گلدبرگ، زاده 27 دسامبر 1966 در يک خانواده يهودي، کشتي‌گير حرفه‌اي، بازيکن فوتبال و بازيگر آمريکايي است که بيشتر به دليل حضور در دبليو دبليو اي (WWE) و دبليو سي دبليو (WCW) شناخته مي‌شود. يقيناً علاقه مندان به کشتي کج خشن ترين و وحشي ترين ستاره دنياي کشتي را مي شناسند. اسطوره ايي که با حملات و ضربات سهمگين خود مسابقاتش را به جذابترين و پرطرفدارترين مسابقات تبديل مي کرد. اين ستاره محبوب کسي نيست جز بيل گلدبرگ.

او به دليل بزرگترين رکورد شکست‌ناپذيري ممتد در کشتي حرفه‌اي و 173 برد متوالي و بدون باخت معروف است. گلدبرگ در آن دوران توانست رکوردي عجيب بجاي گذارد. بيل در هيچ مسابقه تک نفره اي شکست نخورده بود تمام شکستهاي بيل مربوط به دخالت افراد ديگر و يا مسابقات هينديکپ بود. کسي که با دخالتش باعث از بين رفتن رکورد بيل شد کسي نبود جز کوين نش! بيل حتي در WWE هم اين رويه رو حفظ کرد و در هيچ مسابقه تک به تکي شکست نخورد. بي شک يکي از کشتي گيراني که تا سالها در خاطر مردم خواهد ماند همين بيل گلدبرگ است کسي که در WCW تونست براي خودش اسمي دست و پا کند و با مسابقاتي که برگزار کرد کاري کرد که هنوز که هنوزه مردم بياد دارند. نکته قابل ذکر گلدبرگ قبل از اينکه کشتي‌گير حرفه‌اي شود، بازيکن فوتبال آمريکايي بود. بعد از بازنشتگي از کشتي حرفه اي، فعاليت خود را در هنرهاي رزمي ترکيبي (MMA) آغاز کرد. هنگام مسابقه گلدبرگ ميگفت: نفر بعدي کيه؟ (Who's Next?)

بيل گلدبرگ يکي از حرفه ايي ترين و خشن ترين کشتي گيران تاريخ کمپاني هاي WWE,WWF و WCW بود و بردهاي پياپي و بي نظير او در اين کمپاني ها باعث شده بود که تماشاگران مسابقات گلد برگ را به عنوان جذاب ترين مسابقات تاريخ کمپاني انتخاب نمايند.توانايي هاي اوباعث شده که در ليست اسطوره هاي کمپاني WCW که افراد سرشناسي همچون اسکات استاينر،هالک هوگان،کريس جريکو و استينگ قرار دارند بيل گلدبرگ با برد در 85 درصد مسابقاتش در صدر اين ليست قرار داشته باشد.

زندگي خصوصي :

مادر گلدبرگ، اتل، يک ويولونيست کلاسيک است در حاليکه پدرش، جد، در دانشگاه هاروارد مدرس پزشکي زنان بود و در اواخر سال 2006 درگذشت. برادرش مايکل صاحب باشگاه موسيقي اي در آسپن کلرادو، بنام بلي آپ (Belly Up) است. اجداد يهودي گلدبرگ از روسيه و روماني هستند. پدربزرگ رومانيايي او، مارسل، از بخارست به جزيره اليس آمريکا مهاجرت کرد و پدربزرگ ديگرش، ويلي، يک مهاجر از روسيه بود. بل فارغ التحصيل دبيرستان اديسون تلسا است. در سن 16 سالگي فوتبال آمريکايي را شروع کرد.

گلدبرگ در 10 آوريل 2005 با واندا فراتون ازدواج کرد و محصول اين ازدواج پسري بنام گيج گلدبرگ است. گلدبرگ مدافع حقوق حيوانات بوده و براي پيشگيري از ظلم به حيوانات سخنرانيهاي بسياري کرده است. در ضمن او سالانه مسابقات گلفي را با جيمي وي ترتيب داده و درآمد حاصل از فروش بليط آنرا به درمان کودکان سرطاني اختصاص مي دهد.

گلدبرگ صاحب باشگاه و آموزشگاه "قدرت زياد ورزش" در موي تاي و مرکز آموزش بوکس آماتور در اوشن سايد، کاليفرنيا است. او داراي 25 خودروي کلاسيک است که دو تا از آنها مربوط به جنگ ويتنام است.

فنون نهايي :

     - جک هامر (پاوراسليم سوپلکس عمودي)
     - اسپير (نيزه اي)

فيلم شناسي :

     - 1999    داستان جسي ونتورا
     - 1999    بازگشت سرباز جهاني
     - 2000    آماده براي غرش
     - 2003    لوني تونز: پشت در عمل
     - 2005    طولاني ترين حياط
     - 2005    بچه و من
     - 2005    ذبح بابانوئل
     - 2007    نيم مرده 2
     - 2010    سرعت کشتن
     - 2010    مينکاو
     - 2010    هالي، شعر و کلايد

جوايز و افتخارات :

     - کسب رتبه 2 در بين 500 کشتي گير برتر جهان در سال 1998 توسط PWI
     - کسب رتبه 75 در بين 500 کشتي گير برتر جهان در سال 2003 توسط PWI
     - 1 بار قهرماني سنگين وزن جهان در WCW
     - 2 بار قهرماني سنگين وزن آمريکا در WCW
     - 1 بار قهرماني تک تيم جهان با برت هارت
     - 1 بار قهرماني سنگين وزن جهان در WWE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       William Scott Goldberg
Place of Birth :    Tulsa, Oklahoma, United States
Date of Birth :     December 27, 1966
Spouse(s) :         Wanda Ferraton (m. 2005)
Trained by :        WCW Power Plant
Occupation :       Football player, wrestler, actor
Weight :             285 lb (129 kg)
Height :              6' 4" (1.93 m)

Biography:

William Scott Goldberg born December 27, 1966 is an American actor, former professional football player, and former professional wrestler. He is best known for his appearances with World Championship Wrestling (WCW) between 1997 and 2001, and in World Wrestling Entertainment (WWE) between 2003 and 2004. He is notable for his lengthy undefeated streak in singles competition: the official count is listed as 173–0, though doubts have been cast about the legitimacy of this figure.

Goldberg is a two-time world champion: a one-time WCW World Heavyweight Champion and a one-time World Heavyweight Champion in WWE. He is also a two-time WCW United States Heavyweight Champion and one-time WCW World Tag Team Champion (with Bret Hart). Goldberg headlined many pay-per-views for WCW and WWE, including closing WCW's premier annual event, Starrcade, on two occasions. WWE Hall of Famer and industry veteran Arn Anderson linked Goldberg's popularity at his peak to that of Hulk Hogan, The Rock and Steve Austin, saying that he "was as hot as anybody has ever been in the history of this business".

Before he was a professional wrestler, Goldberg was a professional football player. After retiring from wrestling, he began working as a commentator for the mixed martial arts promotion EliteXC until its closure. As of 2010, he has been the host of Garage Mahal on the DIY Network.

Personal life :

Goldberg's mother, Ethel, is a classical violinist, while his father, Jed, who attended Harvard University, was an obstetrician and gynecologist. They divorced, and Jed died in late 2006. In addition to playing the violin, Ethel breeds flowers, and once succeeded in creating an award-winning hybrid orchid which she named after Goldberg. Bill's brother, Michael, is the owner of the premier music club in Aspen, Colorado named Belly Up. Bill is proud of his Jewish heritage and refused to hide it in the wrestling world, including refusing to wrestle on Yom Kippur. Goldberg's Jewish ancestors came from Russia and Romania. His Romanian grandfather, Marcel, emigrated from Bucharest and came to America through Ellis Island. His other great-grandfather, Willie, was an immigrant from Russia.

Goldberg was raised in Tulsa, Oklahoma, where he had a bar mitzvah at Temple Israel and graduated from Tulsa Edison High School. He acquired a love for football early in life and was a bouncer at age 16.

On April 10, 2005, Goldberg married Wanda Ferraton, a stunt double whom he met while filming Santa's Slay, as stated in that movie's audio commentary. The couple have one son together named Gage Goldberg.
Goldberg during his tour of USS Ronald Reagan.

Goldberg is an animal welfare advocate and an American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) spokesman, and has addressed the United States Congress in order to raise awareness of illegal animal fighting. Every year, Goldberg also plays golf in the Jimmy V Golf Classic and visits with children in local hospitals who are undergoing cancer treatment.

Goldberg co-owns and operates the "Extreme Power Gym" Muay Thai and amateur boxing training facility in Oceanside, California. He also owns over 25 vintage cars, including a Plymouth Hemi Cuda Convertible, Shelby Cobra 427, and a Mustang Boss 429 "Lawman" (one of the two cars used in the Vietnam War to entertain the U.S. Army).

Goldberg has a long scar on the right side of his torso from a tear suffered during a college football game that required surgery to repair. He also acquired a scar on his right forearm from an altercation in WCW which kept him out of action for quite some time due to the surgery needed to fix. He has a large tribal tattoo on his left upper shoulder (which became his professional wrestling logo) and a skull on the inside of his right biceps.

Filmography :

     - 1999    The Jesse Ventura Story
     - 1999    Universal Soldier: The Return
     - 2000    Ready to Rumble
     - 2003    Looney Tunes: Back in Action
     - 2005    The Longest Yard
     - 2005    The Kid & I
     - 2005    Santa's Slay
     - 2007    Half Past Dead 2
     - 2010    Kill Speed
     - 2010    Minkow
     - 2010    Holly, Jingles and Clyde 3D

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.