آلبوم آبیشک باچان

Abhishek Bachchan

تعداد عکس های این آلبوم : 7
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه آبیشک باچان

abhishek_bachchan


نام اصلي : آبيشک باچان استاوا

تاريخ تولد : 17 بهمن 1354 (February 5, 1976)

محل تولد : بمبئي (مومباي)، هندوستان

والدين : آميتاب باچان، جايا باچان

همسر(ها) : آيشواريا راي (از 2007 تاکنون)

سال‌هاي فعاليت : (2000 تاکنون)

زمينه فعاليت(ها) بازيگر، تهيه کننده، خواننده و مجري تلويزيون

قد : 1.91 متر

آبيشک باچان (متولد 1976) بازيگر، تهيه کننده، خواننده و مجري تلويزيون است. او پسر ابر ستاره هاي باليوود آميتاب باچان و جايا باچان و نوه هريوانش راي استاوا (شاعر هندو و اردو زبان) و برادر شوتا ناندا است. او تحصيلات خود را در مدارس "جمناباي نرسي" و "اسکاتلنديهاي بمبئي" و مدرسه مدرن "ويسنته ويهارا" در دهلي نو گذراند. پس از اين دوران، براي تحصيلات تکميلي به کالج "ايگلون" رفت.

Bachchan_Parivar


آبيشک بعد از گذراندن دوران تحصيل، در فکر راه اندازي کاري در ايالت متحده بود اما ذهن خود را تغيير داد و تصميم گرفت شانسش را در باليوود امتحان کند. او کارش را درسال 2000 با فيلم موفق تجاري «رفيوجي» (پناهنده - Refugee) آغاز کرد. اين فيلم، همچنين فيلم اول يکي از موفق ترين بازيگران زن حاضر باليوود ، "کرينا کاپور" نيز هست. با بازي در اين فيلم موفقيت خوبي را از ابتداي کار کسب نمود به گونه اي که بعد از آن نقش هاي ديگري در فيلم هاي «يووا» (جوان - Yuva)، «سرکار» (دولت - Sarkar) و «کبهي الودا نا کهنا» (هيچوقت نگو خدانگهدار - Kabhi Alvida Na Kahena) به او پيشنهاد شد و در اين بين موفق به کسب 6 جايزه شد که سه جايزه آن براي بهترين نقش مکمل مرد، از جوايز فيلم فير بود و از اين نظر رکورد دار است.

abhishek_and_aishwarya


زندگي خصوصي :

در اکتبر سال 2002، در جشن تولد 60 سالگي آميتا باچان، آبيشک نامزدي خود را با بازيگز زن باليوودي، "کاريشما کاپور" اعلام کرد اما اين نامزدي بخاطر عدم تفاهم در ژانويه 2003 به شکست انجاميد. آبيشک اين شکست را زماني تجربه مي کرد که با "آيشواريا راي" که دو سال از او بزرگتر است، در سر صحنه فيلم «دووم 2» همبازي بود. هر چند که اين دو قبلا هم در فيلم هاي «دهاي آکشر پريم که» (Dhai Akshar Prem Ke) و «کوچ نا کهو» (Kuch Naa Kaho) نيز با هم بازي کرده بودند.

آبيشک بعد از اجازه از پدر، نامزدي خود با آيشواريا را در 14 ژانويه 2007 اعلام نمود. با توجه به آيين هندو آنها بايد در تاريخ 20 آوريل 2007 ازدواج مي کردند. اين زوج جشن بزرگي را در اقامتگاه هاي باچان در پرتيسخا و جلسا بمبئي برگزار کردند که بسيار مجلل و ديدني بود. هم اکنون از اين زوج، در هندوستان بعنوان يک زن و شوهر فوق العاده نام برده مي شود . راي در تاريخ 16 نوامبر 2011 يک دختر بدنيا آورد. اين دختر در ابتدا بخاطر محبوبيتي که در بين رسانه ها داشت به "بتي بي" (Beti B) به معني "دختر باچان" معروف شد و تا 4 ماه به اين نام خوانده مي شد تا اينکه والدين او در ماه مارس 2012 نام او را "آراديا باچان" اعلام نمودند.

فيلم شناسي :

    - 1991 عجوبا (اعجوبه)
    - 2000 رفيوجي (پناهنده)
    - 2000 دهاي آکشر پريم که (دو نامه عشق)
    - 2000 ترا جادو چل گيا (جادوی تو بود)
    - 2001 باس ايتنا سا خواب هه (خواب خوب اتوبوس)
    - 2002 هان ميني بهي پيار کيا (بله من عاشقش هستم)
    - 2002 شرارت (شرارت)
    - 2002 اوم جي جاگديش (زندانی جاگدیش)
    - 2002 دش (کشور)
    - 2003 مومباي سه آيا مرا دوست (دوست من از بمبئی میاد)
    - 2003 مين پريم کي ديواني هون (من معتاد عشقم)
    - 2003 کوچ نا کهو (چیزی نگو)
    - 2003 زمين (زمین)
    - 2003 ال اُ سي کرگيل (شرکت کارگیل)
    - 2004 ران (دویدن)
    - 2004 يووا (جوان)
    - 2004 دووم (فریاد)
    - 2004 فير ميلنگه (به امید دیدار)
    - 2004 ناچ (رقص)
    - 2005 بانتي اور بابلي (بانتی و بابلی)
    - 2005 سرکار (دولت)
    - 2005 دوس (گرد و غبار)
    - 2005 انتر مهل (اختلاف در قصر)
    - 2005 بلوف مستر (استاد بلوف)
    - 2006 کبهي الوداع نا کهنا (هيچوقت نگو خدانگهدار)
    - 2006 اومرائو جان (جانم)
    - 2006 دووم 2 (فریاد 2)
    - 2007 گرو (استاد)
    - 2007 جوم برابر جوم (زوم مساوی زوم)

aishwarya

    - 2007 لاگ چونري مين داگ (تزئین حجاب)
    - 2008 سرکار راج (سرکار راج) با همسرش آيشواريا راي و پدرش آميتاب باچان
    - 2008 درونا (وزوز)
    - 2008 دوستانا (دوستانه)
    - 2009 دهلي-6 (دهلی 6)
    - 2009 پا (پدر) درآن فيلم پدر واقعي آبيشک يعني آميتاب باچان نقش پسر او را بازي مي‌کرد!
    - 2010 راوان (راوان) با همسرش آيشواريا راي
    - 2010 کلن هم جي جان سي (بازی قلب زندگی)
    - 2011 گيم (بازی)
    - 2011 دام مارو دام
    - 2012 پلير (بازیکن)
    - 2012 بل باچان (باچان بگو) در کنار اجي ديوگن
    - 2013 دووم 3 (فریاد 3) درکنار عامرخان و کاترينا کايف. اين فيلم تمام رکوردهاي فروش را شکست و تبديل به پرفروش ترين فيلم تاريخ هند در داخل و خارج هندوستان شد.
    - 2014 هپي نيو ير (سال نو مبارک)
    - 2014 دوستانا 2 (دوستانه 2)
    - 2014 آل ايز ول (همه خوبن)
    - 2015 ليديز اند جنتلمن (خانم ها و آقایان)
    - 2015 هاوس فول 3 (مجلس 3)

بعنوان بازيگر مهمان
    - 2004 هام توم (ما شما)
    - 2004 رخت (رکعت)
    - 2005 سلام نمسته (سلام خوش آمدی)
    - 2005 هم دلیوری (تحویل خانه به شما)
    - 2005 اک اجنبی (یک بیگانه)
    - 2005 نیل نا نکی (نیکی نیل)
    - 2006 الگ (متفاوت)
    - 2006 لگ رهو مونا بهی (جواب برادر مونا)
    - 2007 شوت اوت ات لخاندوالا (ضربات پنالتی در لخاندوالا)
    - 2007 رام گوپال ورما کی آگ (رام گوپال در آتش زندگی)
    - 2007 ام شنتی ام (ای صلح)
    - 2008 میشن استانبول (عملیات استانبول)
    - 2009 لاک بی سانس (شانس محتمل)
    - 2010 جهوتا هی سهی (درست غلط است)
    - 2013 نائوتنکی سالا (حیله لعنتی)

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name : Abhishek Amitabh Srivastav
Place of Birth : Mumbai, India
Date of Birth : 5 February, 1976
Parents : Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan
Spouse(s) : Aishwarya Rai (m. 2007)
Occupation : Actor, producer, television presenter
Years active : 2000 – present
Height : 6' 3" (1.91 m)

Biography :

Abhishek Bachchan (born 1976) is an Indian film actor, producer, playback singer and television host. he is the son of Bollywood mega-stars, Jaya Bhaduri and Amitabh Bachchan. His elder sister is Shweta Bachchan-Nanda (b. 1974), who is married to Indian businessman Nikhil Nanda. His grandfather, Harivansh Rai Bachchan, was a poet of Hindi literature and professor at the Allahabad University in Uttar Pradesh. The original surname of his family is Srivastava, Bachchan being the pen name used by his grandfather. However, when Amitabh entered films, he did so under his father's pen name. Bachchan is of Kayastha heritage on his father's side, Bengali from his mother's side and Punjabi from his grandmother's side. Time magazine listed Amitabh Bachchan and Aishwarya Rai on its list of most influential Indians.

Bachchan was dyslexic as a child; this was referred to by Aamir Khan in the film Taare Zameen Par. He attended Jamnabai Narsee School and Bombay Scottish School in Mumbai, Modern School, Vasant Vihar, New Delhi, and Aiglon College in Switzerland. He then attended Boston University, but dropped out.

Starting in 2000 with "Refugee", he went on to star in many other films. Box office success was way away from Abhishek at first. But his career graph began improving and critics starting appreciating him for his role in "Yuva", "Bunty Aur Babli", "Sarkar", and "Kabhi Alvida Na Kahena" for which he has won a total of 6 awards.

Personal Life :

In October 2002, at his father Amitabh Bachchan's 60th birthday celebration, Abhishek and actress Karisma Kapoor announced their engagement. The engagement was called off in January 2003. Aishwarya Rai fell in love with actor Bachchan who is two years younger than her whilst filming for "Dhoom 2", though both of them had already appeared together in Dhai Akshar Prem Ke (in which her then longtime boyfriend, Salman Khan, made a brief cameo) and Kuch Naa Kaho. Bachchan and Rai announced their engagement on 14th January 2007 later confirmed by his father, Amitabh Bachchan. The couple was married on 20 April 2007, according to traditional Hindu rituals of the Bunt community, to which Rai belongs. The wedding took place in a private ceremony at the Bachchan residence, Prateeksha, in Juhu, Mumbai, but was heavily covered by the entertainment media. The couple appeared on The Oprah Winfrey Show in September 2009, and were described as more famous than Brangelina. They have been described as a supercouple in the Indian media. Rai gave birth to a baby girl on 16 November 2011. Her daughter became quite popular by the name of "Beti B" which was named by the fans and the media, since the couple took over four months to name their daughter. The baby girl was finally named as Aaradhya Bachchan in March 2012.

Filmography :

Films
    - 1991    Ajooba
    - 2000    Refugee
    - 2000    Dhai Akshar Prem Ke
    - 2000    Tera Jadoo Chal Gaya
    - 2001    Bas Itna Sa Khwaab Hai
    - 2002    Haan Maine Bhi Pyaar Kiya
    - 2002    Shararat
    - 2002    Om Jai Jagadish
    - 2002    Desh
    - 2003    Mumbai Se Aaya Mera Dost
    - 2003    Main Prem Ki Diwani Hoon
    - 2003    Kuch Naa Kaho
    - 2003    Zameen
    - 2003    LOC Kargil
    - 2004    Run
    - 2004    Yuva
    - 2004    Dhoom
    - 2004    Phir Milenge
    - 2004    Naach   
    - 2005    Bunty Aur Babli
    - 2005    Sarkar
    - 2005    Dus
    - 2005    Antar Mahal
    - 2005    Bluffmaster
    - 2006    Kabhi Alvida Naa Kehna
    - 2006    Umrao Jaan
    - 2006    Dhoom 2   
    - 2007    Guru     
    - 2007    Jhoom Barabar Jhoom
    - 2007    Laaga Chunari Mein Daag
    - 2008    Sarkar Raj
    - 2008    Drona             
    - 2008    Dostana   
    - 2009    Delhi-6
    - 2009    Paa
    - 2010    Raavan
    - 2010    Khelein Hum Jee Jaan Sey   
    - 2011    Game   
    - 2011    Dum Maro Dum   
    - 2012    Players       
    - 2012    Bol Bachchan   
    - 2013    Dhoom 3   
    - 2014    Happy New Year
    - 2014    Dostana 2
    - 2014    All Is Well
    - 2015    Ladies and Gentlemen
    - 2015    Housefull 3

Guest appearances
    - 2004    Hum Tum
    - 2004    Rakht   
    - 2005    Salaam Namaste
    - 2005    Home Delivery: Aapko... Ghar Tak       
    - 2005    Ek Ajnabee   
    - 2005    Neal n' Nikki
    - 2006    Alag       
    - 2006    Lage Raho Munna Bhai
    - 2007    Shootout at Lokhandwala
    - 2007    Ram Gopal Varma Ki Aag       
    - 2007    Om Shanti Om     
    - 2008    Mission Istaanbul   
    - 2009    Luck by Chance   
    - 2010    Jhootha Hi Sahi   
    - 2013    Nautanki Saala


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


अभिषेक बच्चन (अंग्रेज़ी: अभिषेक बच्चन) ५ फ़रवरी १९७६) को महाराष्ट्र के मुंबई में जन्मे, एक पुरस्कार विजेता भारतीय अभिनेता (actor) हैं. वह भारतीय अभिनेता अमिताभ बच्चन और जया बच्चन के बेटे हैं. उनकी पत्नी पूर्व मिस वर्ल्ड (Miss World) एवं अभिनेत्री ऐश्वर्या राय हैं.

बच्चन ने अपने अभिनय कैरियर की शुरुआत जे पि दत्ता (J.P. Dutta) की रिफ्यूजी (Refugee) (२०००) से की. उसके बाद उनके हिस्से में केवल वे फिल्में आयीं जो बॉक्स ऑफिस पर नहीं चलीं. इसके बाद २००४ में उन्होंने हिट और एक प्रशंसात्मक फ़िल्मों धूम और युवा में प्रदर्शन किया. उत्तरवर्ती में उनके प्रदर्शन की काफी सराहना हुई जिसके लिये उन्हें कई पुरस्कार मिले, जिसमें सर्वश्रेठ सहायक अभिनेता के लिये उनका पहला फ़िल्म फेयर पुरस्कार शामिल है. यह पुरुस्कार उन्होने दो साल लगातार जीता. तबसे, बच्चन की फिल्मो व्यावसायिक तौर पर सफल और समीक्षकों की कसौटी पर सही रही हैं जिसने उन्हें इस उद्योग का प्रमुख अभिनेता बना दिया है.अभिषेक बच्हन को पहला नेशनल फिल्म अवार्ड बतुर निर्माता "पा" फिल्म क लिए मिला। अभिषेक बच्हन क पिता अमिताभ बच्हन और माता जया बच्हन भी फ़िल्मी जगत के प्रसिद्ध अभिनेता और अभिनेत्री रह चुके है।

अभिषेक बच्चन बॉलीवुड के सुपर स्टार अमिताभ बच्चन और अभिनेत्री से राजनेत्री बनी जया भादुड़ी के बेटे हैं, उनकी बड़ी बहन श्वेता बच्चन -नंदा (Shweta Bachchan-Nanda)(१९७४ को जन्मी) हैं. उनके दादा हरिवंश राय बच्चन उर्दू और हिंदी साहित्य के एक प्रसिद्ध कवि थे. अभिषेक का पैतृक मूल नाम श्रीवास्तव है, जबकि बच्चन उनके दादाजी का तखल्लुस था. फ़िर भी जब उनके पिता अमिताभ ने फिल्मो में प्रवेश किया तो उन्होने अपने पिता के तखल्लुस को अपनाया. उनके पास उनकी दादी तेजी की तरफ़ से पंजाबी (Punjabi) विरासत थी तथा उनकी माँ की तऱफ से बंगाली संस्कार मिले.

अभिषेक बचपन में डिस्लेक्सिक थे, जिससे वे बाद में उबर गये. उन्होने मुंबई के जमनाबाई नरसी स्कूल (Jamnabai Narsee School) और बॉम्बे स्कॉटिश स्कूल, नई दिल्ली के वसंत विहार के माडर्न स्कूल और स्विट्ज़रलैंड के एग्लों कॉलेज (Aiglon College) से पढायी की. फिर वह संयुक्त राज्य अमेरिका के बोस्टन विश्वविद्यालय (Boston University) में पढने गए पर जब उनके पिता की कंपनी ऐ बी सी एल संकट में थी तब बीच में ही उन्होंने पढ़ाई छोड़ कर अभिनय को अपना लिया.

निजी जीवन :

बच्चन अपनी पत्नी ऐश्वर्या राय बच्चन के साथ आइफा पुरस्कार (२००७).
अभिषेक बच्चन की मंगनी पहले करिश्मा कपूर (Karisma Kapoor) के साथ हुई थी. दोनों ने अपनी मंगनी अमिताभ बच्चन के 60वें जन्मदिन के अवसर पर अक्टूबर 2002 में की थी. यह मंगनी 2003 के जनवरी में टूट गई. गॉसिप कोलम बालों ने बच्चन का नाम उद्योग के कई चेहरों के साथ जोड़ा, पर उन्होंने मजबूती से किसी भी रोमांस की अपवाह का खंडन किया.

संबंधों की बहुत सी अटकलें के बाद, उनकी सगाई ऐश्वर्या राय के साथ होने की घोषणा १४ जनवरी२००७ को की गई. बाद में अमिताभ बच्चन ने इस घोषणा की पुष्टि की. बच्चन और राय ने २० अप्रैल२००७ को अपनी पत्नी के दक्षिण भारतीयबंट समुदाय (Bunt) के पारंपरिक हिंदू रिती - रिवाज से विवाह किया. बाद में सांकेतिक उत्तर भारतीय (North Indian) और बंगाली संस्कारों का भी निर्वाहन किया गया .विवाह जुहू (Juhu), मुम्बई स्थित बच्चन के आवास प्रतीक्षा में एक निजी समारोह में किया गया. हालाकि शादी बच्चन और राय परिवार और उनके दोस्तों के लिए एक निजी समारोह था पर मीडिया सहभागिता ने इसे राष्ट्रीय सुर्खियां बना दिया.

बच्चन की दादी तेजी बच्चन का २१ दिसम्बर, २००७ को देहांत हो गया.

फिल्मोग्राफी :

शीर्ष पर जाएँ ...

 

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.