آلبوم آرتي چهابريا

Aarti Chhabria

تعداد عکس های این آلبوم : 6
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه آرتی چهابریا

 

Aarti_chhabria

 

نام اصلي : آرتي چهابريا (آرتي چابريا)

تاريخ تولد : 30 آبان 1361 (November 21, 1982)

محل تولد : بمبئي (مومباي)، هندوستان

همسر(ها) : -----

سال‌هاي فعاليت : (2001 تاکنون)

زمينه فعاليت(ها) : بازيگر سينما و تلويزيون و مدل

آرتي چهابريا (متولد 1982) مدل سابق و بازيگر زن هندي است که به زبانهاي هندي، تلوگو، پنجابي و کانادايي به روي صحنه رفته است. وي متولد بمبئي و از خانواده اي هندو مذهب است. پدر و برادرش پزشک هستند. او تحصيلاتش را در مدرسه ملکه ماري (Queen Mary) آغاز کرد و سپس مدرک بازرگاني اش را از کالج HR اخذ نمود.

آرتي زيبا و بانشاط مدل کردن را از 3 سالگي با تبليغ بچه فارکس (برندي درباره غذاي کودک) شروع کرد. از آن پس در بيش از 300 آگهي بازرگاني ايفاي نقش کرده است که از آنجمله مي توان به پاستاي مگي (Maggi Noodles)، خمير دندان پپسودنت (Pepsodent tooth paste)، صورت شوي کيلين اند کلير (Clean and Clear face wash)، بستني امول فراستيک (Amul Frostick ice cream)، کرم کرک (Krack Cream) و غيره اشاره نمود.

چابريا پس از اتمام دوران تحصيلات، در نوامبر سال 1999 بعنوان بانوي شايسته هندوستان در سال 2000 انتخاب و به سرعت مشهور شد. سپس در موزيک ويدئوهايي مانند «تري چاهت مين» (آرزوي شما - Teri Chaahat Mein)، «نشئه هي نشئه هه» (معتاد معتاد است - Nasha Hi Nasha Hai)، «روتي هويي هه کيو» (چرا ناراحت است -  Roothe Hue Hai Kyo) و غيره وارد شد وايفاي نقش نمود.

اولین فیلم او در بالیوود «توم سه آچا کنهه» (کی از تو بهتره - Tumse Achcha Kaun Hai) بود که در سال 2002 میلادی بازی کرد و در جدول باکس آفیس رتبه خوبی بدست آورد این فیلم دارای موسیقی فوق العاده ای است. اما او قبل از این فیلم، بعنوان یک کودک هنرمند در فیلم تلویزیونی «آکانشا» (Akansha) (1989) و نقش دختر دنی دنزنگپا را در فیلم «لجا» (شرم - Lajja) در سال 2001، ایفای نقش نمود. پس از آن وی در مقابل برخی از بهترین نامهای صنعت سینمای هند مانند آکشی کومار در فیلم «آوارا پاگل دیوانا» (آواره دیوانه - Awara Paagal Deewana) در سال 2002 است که آرتی از طرف منتقدین مورد تحسین فراوان قرار گرفت و در باکس آفیس رتبه فوق العاده ای کسب کرد یا در نقش دختر چیمن چاپوس که عاشق عالم اموات بود و در فیلم «گورو گلاب کهتری» (استاد گل رز - Guru Gulab Khatri) ایفای نقش کرد و نیز بسیاری فیلم های دیگر که با هنرمندانی مانند گوویندا، فردین خان، توشر کاپور، سونیل شتی و منوج باجپئی هم بازی شد.

فیلم شناسی :

    - 2001 لجا (شرم)
    - 2002 آوارا پاگل دیوانا (آواره دیوانه)
               توم سه آچا کنهه (کی از تو بهتره)
    - 2003 راجا بهیا (برادر پادشاه)
               اکریکی اوکارو
    - 2004 اینتلو شریمتی ویدهلو کوماری (خانم شریمتی ویدهلو)
               تومارا هوالی وطن ساتیو (برای وطن خود یکی باشیم)
    - 2005 اهم پرماسمه (نفس عشق)
               شادی نامبر وان (عروسی درجه یک)
               سوخ (خوشبختی)
    - 2006 تسری آنخ : د هایدن کمرا (چشم سوم: دوربین مخفی)
    - 2007 شوتااوت تا لوخاندوالا (ضربات پنالتی در لوخاندوالا)
               پارتنر (شریک)
               ا نامیکا (تابلو یا صفحه)
               سانتا
               سلام ببی
    - 2008 دهوم ددک (فریاد درد)
               سینتکایلا روی (خورشید سینتکایلا)
               گپی - گندا میدها پلی (گپی - کانال گندا میدها)
    - 2009 ددی کول (بابا داغ)
               توس (پرتاب)
               رجنی
               کیسی پیار کرون (تکرار داستان عشق)
    - 2010 ملنجی ملنجی (نگاه نگاه)
    - 2013 دس تولا (10 محل)
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name : Aarti Chabria (Aarti Chhabria)
Place of Birth : Mumbai, India
Date of Birth : November 21, 1982
Spouse(s) : -----
Occupation : Actress, Model
Years active : 2001 – present

Biography :

Aarti Chabria (born 1982) is an Indian actress and a former model, who appears in Hindi, Telugu, Punjabi and Kannada movies. She is Miss India Worldwide 2000. Born in Mumbai, Chabria comes from a Hindu family.Her father and brother are both doctors. She studied in "Queen Mary School" and later did Commerce from "HR college".

Aarti entered Bollywood debuting in "Tumse Achcha Kaun Hai" (2002). This cute bubbly girl started doing ads at the tender age of three and has appeared in more than 300 commercials including Farex, Pepsodent, Clean and care face wash, Amul swastik ice cream, Krack cream, liril etc. She also appeared in a couple of music videos, and in a small role in Rajkumar Santoshi's 'Lajja' (2001) which turned out to be the beginning of a new journey. She also got chances in Telugu and Kannada movies and the talented actress has stolen the hearts of cinegoers with her charming beauty.

Her debut Bollywood film was Tumse Achcha Kaun Hai (2002) which did fairly well at the box office,and the music of which was a super hit, but before that she appeared in a cameo role in a telefilm called Akansha in 1989 as a child artist and Lajja in 2001 as Danny Denzongpa's daughter opposite Sharman Joshi. She then worked with some of the best names in the industry in films like Awara Paagal Deewana (2002) opposite Akshay Kumar, directed by Vikram Bhutt which was a super hit at the box office and for which Aarti received a lot of acclaim and rave reviews for her role as Chiman Chappus daughter, a NRI tapori in love with an underworld don "Guru Gulab Khatri". Following that there was / Raja Bhaiya (2003) opposite Govinda where she essayed the role of a girl who looses her memory and has a mental level of a 5 year old, Shaadi No 1 (2005) as a hot diva opposite Fardeen Khan directed by David Dhawan , Ssukh (2006) opposite Govinda where she played a multi layered character, Teesri Aankh (2006) Directed by Harry Baweja, Partner (2007) again was a box office hit directed by David Dhawan, Shootout at Lokhandwala (2007) Directed By Apoorva Lakhia and Produced by Sanjay Gupta was a super hit in which Aarti played a muslim girl "Tannu" who's a bar dancer in love with an underworld gangster played by Tushar Kapoor. Both her item songs from the film "Unke Nashein mein" and "Mere Yaar" were super hits, .Daddy Cool (2009) A film by Inder Kumar, opposite Suniel Shetty as a christian housewife , Dus Tola (2013) opposite Manoj Bajpayee where Aarti played a village belle Suvanalata Shastri in love with a Gold and a Goldsmith which got her a lot of critical acclaim for her performance in this author-backed role. Aarti left a mark with her performance in Telugu and Kannada movies as well which got her popularity in the South Indian Film Industry with films like. Okariki Okaru , Gopi Godameda pilli , Intlo Shreemati Veedhilo Kumari (remake of Priyadarshans hindi film Hungama) , Aham Premasmi Directed by Ravichandra , Santha opposite Shiv Raj Kumar, Rajni opposite Upendra.

Aarti was hugely appreciated as "Preeto" in a Punjabi Movie Viyah 70 kms which released in Sept 2013. She was the winner of the fourth season of Fear Factor - Khatron Ke Khiladi in 2011. Aarti has also studied Film Making at the New York Film Academy in New York in 2012.

Filmography :

Movie
    - 2001    Lajja
    - 2002    Awara Paagal Deewana
                Tumse Achcha Kaun Hai
    - 2003   Raja Bhaiya
                Okariki Okaru
    - 2004   Intlo Srimati Veedhilo Kumari
                Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo
    - 2005   Aham Premasmi
                Shaadi No. 1   
                Ssukh          
    - 2006   Teesri Aankh: The Hidden Camera
    - 2007   Shootout At Lokhandwala
                Partner     
                A namika     
                Santha
                Heyy Babyy

    - 2008   Dhoom Dadakka
                Chinatakayala Ravi
                Gopi – Goda Meedha Pilli

    - 2009   Daddy Cool
                Toss
                Rajani
                Kisse Pyaar Karoon

    - 2010   Milenge Milenge
    - 2013   Dus Tola (Vyah 70 km)

Television
    - 2013    Jhalak Dikhhla Jaa (season 6)   
    -
2011    Fear Factor: Khatron Ke Khiladi (season 4)   


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


आरती छाबड़िया (जन्म 21 नवम्बर 1982) एक भारतीय अभिनेत्री और पूर्व मॉडल हैं जो हिन्दी, तेलुगू और कन्नड़ फ़िल्मों में अभिनय करती हैं।
छाबड़िया का जन्म मुम्बई में हुआ जो एक हिन्दू परिवार से सम्बद्ध रखती हैं।
उन्होंने २०११ में खतरों के खिलाड़ी के चौथे संस्करण में फियर फैक्टर -खतरों के खिलाड़ी जीता।

फिल्मोग्राफी :

फ़िल्में
    - 200   लज्जा
    - 2002  आवारा पागल दीवाना
                तुमसे अच्छा कौन है
    - 2003  राजा भैया
                ओकारिकी ओकारू
    - 2004  इंतलो श्रीमति वीधिलो कुमारी
                अब तुम्हारे हवाले वतन साथियों
    - 2005  अहम प्रेमास्मी
                शादी नम्बर 1   
                स्सुख          
    - 2006  तीसरी आँख
    - 2007  शूट आउट एट लोखंडवाला
                पार्टनर     
                अनामिका
                संता
                हे बेबी
    - 2008  धुम धक्का
                चिंताकायल रवि   
                गोपी – गोडा मीधा पिल्ली
    - 2009  डेडी कूल
                टॉस
                रजनी
                किससे प्यार करूँ   
    - 2010  मिलेंगे मिलेंगे
    - 2013  दस तोला   


टेलीविजन
    - 2013    झलक दिखला जा (संस्करण 6)   
    - 2011    फ़ियर फ़ेक्टर: खतरों के खिलाड़ी (संस्करण 4)   

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.