آلبوم عبای دئول

Abhay Deol

تعداد عکس های این آلبوم : 3
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه عبای دئول

Abhay_Deol


نام اصلي : عباي سينگ دئول

تاريخ تولد : 26 اسفند 1354 (March 15, 1976)

محل تولد : بمبئي (مومباي)، هندوستان

والدين : اجيت سينگ دئول، اوشا دئول

همسر(ها) : -----

سال‌هاي فعاليت : (2005 تاکنون)

زمينه فعاليت(ها) : بازيگر، تهيه کننده و خواننده

عباي سينگ دئول (متولد 1976) يک بازيگر و تهيه کننده شناخته شده فيلم هندي در باليوود است. دئول در يک خانواده سيک بدنيا آمد او از پدر و مادري به نامهاي اجيت سينگ دئول و اوشا دئول متولد شد. خانواده او داراي سابقه اي طولاني در صنعت فيلمسازي هندي هستند. او پسر برادر بازيگر پيشکسوت باليوود درمندرا و پسر عموي عشا دئول، احانا دئول، ساني دئول و بابي دئول است.

اگر چه او مي خواست از دوران نوجواني به دنبال حرفه بازيگري برود اما تصميم گرفت تا قبل از انجام اين کار تحصيلات خود را به پايان برساند. به همين دليل به دانشگاه رفت و پس از فارغ التحصيلي از دانشگاه بمبئي عازم لس آنجلس شد و در آنجا به تحصيل هنرهاي زيبا پرداخت. او  سالها تلاش نمود تا خود را بعنوان يک بازيگر برجسته معرفي کند.
در رابطه با زندگي خصوصي عباي، بايد گفت که اکنون وي با "پريتي دساي"، يکي از بازيگران فيلم «يک به دو»، رابطه دوستي نزديکي دارد.

او اولين بازي خود را سال 2005 در فيلمي به کارگرداني امتياز علي با نام «سوچا نا تها» (انديشه وجود دارد) آغاز کرد. اين فيلم در بين منتقدين مورد تحسين قرار گرفت و منتقدين تجاري نيز آن را اميدوارکننده خواندند. سپس با بازي در فيلم هاي «آهستا آهستا» (يواش يواش) و «هنيمون تريولس پوت ال تي دي» (آژانس ماه عسل) بيشتر مورد تحسين قرار گرفت. بعد از آن نيز در همان سال 2007 با بازي در فيلم «منورما سيکس فيت اندر» (شش فوت زير منورما) و «اويي لکي! لکي اويي!» (خوش شانس) بصورت گسترده اي از او تقدير و تحسين شد و چهره خوش شانس سال 2008 معرفي شد! و به همين ترتيب پله هاي موفقيت را تاکنون طي کرده و عملکرد مثبتي را از خود نشان داده است.

عباي دئول اولين بار بخاطر بازي در فيلم «زندگي نا ملگي دوبارا» (زندگي اي که دوباره اتفاق خواهد افتاد) نامزد دريافت جايزه فيلم فير براي بهترين بازيگر نقش مکمل مرد شد و از آن پس هم همچنان فيلمها و شخصيت هاي پيچيده را به خوبي ايفاي نقش کرده است.

فيلم شناسي :

    - 2005  سوچا نا تها (انديشه وجود دارد)
    - 2006  آهستا آهستا (يواش يواش)
    - 2007  هنيمون تريولس پوت ال تي دي (آژانس ماه عسل)
    - 2007  اک چاليس کي لاست لکل (يک چهلم آخرين موقعيت)
    - 2008  اويي لکي! لکي اويي! (خوش شانس)
    - 2009  دو دي (دو دي)
    - 2010  رود، مووي (جاده، فيلم)
    - 2010  ترا کيا هوگا جوني (آيا تو جاني هستي)
    - 2010  آيشا (عايشه)
    - 2011  زندگي نا ملگي دوبارا (زندگي اي که دوباره اتفاق خواهد افتاد)
    - 2012  شنگهاي (شانگهاي)
    - 2012  چکيوروه (تله)
    - 2013  رنجهنا (رنج)
    - 2013  سينگوليريتي (يکتايي)
    - 2014  وان بي توو (يک به دو)
    - 2014  روک د شادي (سنگ عروسي)
    - 2014  بونتي هنتر (جايزه بگير)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name : Abhay Singh Deol
Place of Birth : Mumbai, India
Date of Birth : 15 March 1976
Parents : Ajit Singh Deol, Usha Deol
Spouse(s) : -----
Occupation : Actor, Producer, Singer
Years active : 2005 – present

Biography :

Abhay Deol (born 1976) is an Indian film actor and producer who is known for appearing in the Hindi language films of Bollywood. His family has a long history in the Hindi film industry; Dharmendra is his paternal uncle, and he is the cousin of Esha Deol, Bobby Deol and Sunny Deol. Over the years, he has been recognised for his performances, and has established himself as a leading contemporary actor of Hindi cinema.

Although he wanted to pursue a career in films from a young age, he decided to complete his education before doing so. He made his debut in the 2005 Imtiaz Ali film "Socha Na Tha". The film opened to positive reviews and he received critical acclaim for his performance, with many critics branding him as promising. He followed it with roles in "Ahista Ahista" and "Honeymoon Travels Pvt. Ltd.", where his performances received mostly praise. He received widespread accalaim for his performance in the 2007 thriller film "Manorama Six Feet Under" and as the main character Lucky in the 2008 film "Oye Lucky! Lucky Oye!". He then appeared in Dev.D, a revival of Devdas, and received mainly positive reviews for his performance.

Personal Life :

Abhay Deol is dating Preeti Desai for quite a long time who was Miss Great Britain 2006.

Filmography :

    - 2005    Socha Na Tha
    - 2006    Ahista Ahista
    - 2007    Honeymoon Travels Pvt. Ltd.
    - 2007    Ek Chalis Ki Last Local
    - 2007    Manorama Six Feet Under
    - 2008    Oye Lucky! Lucky Oye!   
    - 2009    Dev.D                         
    - 2010    Road, Movie   
    - 2010    Tera Kya Hoga Johnny
    - 2010    Aisha                      
    - 2011    Zindagi Na Milegi Dobara   
    - 2012    Shanghai                     
    - 2012    Chakravyuh      
    - 2013    Raanjhanaa       
    - 2013    Singularity      
    - 2014    One By Two   
    - 2014    Rock the Shaadi   
    - 2014    Bounty Hunter       

Awards :

Nominated: Stardust Award for Best Actor (2011)
Movie: Road
Nominated: Screen Award for Best Actor In Popular Category (Male) (2010)
Movie: Dev D
Nominated: Stardust Award for Best Actor (2010)
Movie: Dev D
Nominated: Stardust Award for Best Actor (2009)
Movie: Oye Lucky! Lucky Oye!
Nominated: Screen Award for Most Promising Newcomer - Male (2006)
Movie: Socha Na Tha
Nominated: Zee Cine Award for Most Promising Debut - Male (2005)
Movie: Socha Na Tha


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


अभय देयोल (15 मार्च, 1976) एक भारतीय फिल्म अभिनेता हैं। अभय निर्माता और निर्देशक अजीत सिंह देओल के पुत्र हैं। उनके चाचा प्रसिद्ध अभिनेता धर्मेंद्र हैं, और अभिनेता सनी देओल, बॉबी

देओल और अभिनेत्री ईशा देओल उनके चचेरे भाई-बहन हैं।

कैरियर

अभय ने अपने छोटे फिल्मी सफ़र में ही बहुत अच्छी अदाकारी और नये तरह के सिनेमा मे काम करके अपना एक अलग ही मुकाम हासिल किया है | देव-डी में उनके "देव" और ओए लक्की!

लक्की ओए! में शातिर चोर की भूमिका को बहुत पसंद किया गया |

फिल्मी सफर

    - 2010    रोड मूवी
    - 2009    देव-डी
    - 2009    मेरिडियन
    - 2008    ओए लक्की! लक्की ओए!
    - 2007    मनोरमा सिक्स फीट अंडर
    - 2007    एक चालिस की लास्ट लोकल   
    - 2007    हनीमून ट्रेवल्स प्राईवेट लिमिटेड
    - 2006    आहिस्ता आहिस्ता
    - 2005    सोचा ना था

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.