آلبوم امین حیایی

Amin Hayaei

تعداد عکس های این آلبوم : 5
تعداد نظرات : 1

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه امین حیایی

amin_hayaei


نام اصلي : امين حيايي

تاريخ تولد : 19 خرداد 1349 (June 9, 1970)

محل تولد : قيطريه تهران، ايران

همسر(ها) : نيلوفر خوش خلق

فرزند : دارا حيايي

سال‌هاي فعاليت : 1990 تاکنون (1370 تاکنون)

زمينه فعاليت(ها) : بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون

مدرک تحصيلي : ديپلم متوسطه

امين حيايي متولد 1349 در قيطريه تهران، بازيگر  تئاتر، سينما و تلويزيون ايران و فرزند بزرگ خانواده است. در دوران تحصيل به فعاليت در تئاتر پرداخت و پس از گرفتن ديپلم، ضمن خدمت سربازي در مرکز هنرهاي نمايشي عقيدتي – سياسي نيروي هوايي فعاليتش را آغاز کرد. در سال 1370 بازيگر يک تئاتر کودکان به کارگرداني "ثريا قاسمي" بود. سپس خانم قاسمي او را به "اصغر هاشمي" کارگردان فيلم «دو همسفر» معرفي نمود و در آن فيلم ايفاي نقش کرد و اين فيلم اولين تجربه سينمايي امين حيايي شد. خاطر نشان شود که شروع کار طنز او نيز با فيلم «عروس خوش قدم» بود و در سال 1373 با بازي در مجموعه «آپارتمان» فعاليت در تلوزيون را آغاز نمود.

امين حيايي در پانزدهمين جشنواره فيلم فجر نامزد دريافت جايزه بازيگر نقش دوم براي فيلم «براده‌هاي خورشيد» شد. براي او خيلي زمان برد تا بتواند به عنوان بازيگر نقش اول در فيلم‌هاي سينمايي بازي کند. در اولين نقش آفريني اش به عنوان بازيگر نقش اول در فيلم «سيب سرخ حوا» (1378) چندان موفق نبود.او در سال 1381، رکورددار بود. شش فيلم با بازي او در سال 1381 در سينماهاي تهران به روي پرده رفت: مزاحم، ماني و ندا، مونس، اثيري، رز زرد و بوي بهشت. وي تا به حال در چهار فيلم هتل کارتن، دست‌هاي آلوده ، مزاحم و تله از ساخته‌هاي سيروس الوند به ايفاي نقش پرداخته ‌است. وي برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد جشنواره فيلم فجر در سال 1386 براي بازي در فيلم «شب» شد. خيلي از منتقدين نظر د اشتند که او به درد بازيگري نمي خورد اما در حال حاضر حيايي يکي از گرانترين بازيگران سينماي ايران است که به خاطر پرکاري اش عملا به يکي از پر درآمدترين بازيگران سينماي ايران تبديل شده است.

زندگي خصوصي :

همسر او نيلوفر خوش خلق، بازيگر سينما و تلويزيون است. آنها داراي يک فرزند پسر به نام دارا حيايي (متولد 1375) ميباشند. امين حيايي درباره همسرش مي گويد: (نيلوفر ستاره عشق من است تمام زندگي من است، به بودن در کنار او افتخار مي‌کنم، بارها گفتم که اگر او نبود، اين موفقيت‌ها هم نبود، براي نيلوفر هم آرزو مي‌کنم که در سينما به موفقيت برسد. گرچه او طي سال‌هاي اخير در تئاتر رشد خوبي داشت و من از اين بابت خرسندم، اگر من در زمينه سينماي گيشه فعاليت مي‌کنم. نيلوفر هم سعي مي‌کند در زمينه هنر کلاسيک و تخصصي رشد بيشتري داشته باشد).

امين حيايي مادرش را تک ستاره ي زندگيش ميداند و به او علاقه ي شديدي دارد مادرش معلم و پدرش شغل آزاد دارد . او به بازي بازيگراني نظير ال پاچينو و عزت ا... انتظامي علاقه دارد و واليبال و موج سواري ورزش هاي مورد علاقه ي او هستند. حدودا از سال 1382 تاکنون، هم گيتار مي نوازد و هم ميخواند. امين از ميان بازيگران زن سينماي ايران با هديه تهراني و مهناز افشار راحت است و محمد رضا گلزار نيز يکي از دوستان صميمي او است.

فيلم شناسي :

سينما
    - 1392  خانم
    - 1392 مرواريدهاي خليج فارس
    - 1392 آتيش بازي
    - 1391  رژيم طلايي
    - 1390  خودزني
    - 1390  قلاده هاي طلا
    - 1390  اختاپوس
(دفتر اول: آهوي پيشوني سفيد)   
    - 1389  شيش و بش
    - 1389  اخراجي‌ها 3
    - 1389  ساندويچ سرد
(پنجاهمين حضور سينمايي امين حيايي)
    - 1389  قفس طلايي
( 80% فيلمبرداري در لس آنجلس آمريکا و 20% تهران)
    - 1388  زنان ونوسي، مردان مريخي
    - 1388  پوپک و مش ماشاالله
    - 1388  سلام بر عشق
    - 1388  بيداري روياها
    - 1388  سن پطرزبورگ
    - 1387  اخراجي‌ها 2
(پرفروش‌ترين فيلم تاريخ سينماي ايران)
    - 1387  پسر تهروني
    - 1387  يک اشتباه کوچولو
    - 1386  دايره زنگي
(فروش بالاي يک ميليارد تومان)
    - 1386  زن‌ها فرشته‌اند
    - 1386  شب
(برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد)
    - 1385  سنگ، کاغذ، قيچي
    - 1385  اخراجي‌ها 1
    - 1385  مهمان
    - 1384  آکواريوم
(70% فيلمبرداري در ترکيه و 30% تهران)
    - 1384  تله
    - 1384  چه کسي امير را کشت؟
    - 1384  ستاره‌ها 3: ستاره بود
( اکران نشد)
    - 1384  ستاره‌ها 2: ستاره ‌است
    - 1384  ستاره‌ها 1: ستاره مي‌شود
    - 1384  شام عروسي
    - 1383  زن زيادي
(حضور در جشنواره بيست و سوم فيلم فجر و برنده سيمرغ بهترين بازيگر نقش اول مرد)
    - 1383  سرود تولد
    - 1383  شارلاتان
    - 1383  عروس فراري
    - 1383  نقاب
(فيلمبرداري در دبي امارات)
    - 1382  شکلات
    - 1382  کما
    - 1382  مهمان مامان
    - 1381  دختر ايروني
(بازيگر برگزيده از جشن ساليانه ماهنامه دنياي تصوير - تنديس حافظ)
    - 1381  تب
    - 1381  رز زرد 
    - 1381  عروس خوش‌قدم
    - 1380  آدمک‌ها
    - 1380  اثيري
    - 1380  بوي بهشت
    - 1380  مزاحم 
    - 1379  ماني و ندا
    - 1379  مونس
    - 1379  علف‌هاي هرز
    - 1378  تکيه بر باد
    - 1378  دست‌هاي آلوده
    - 1377  سيب سرخ حوا
(اولين نقش آفريني به عنوان بازيگر نقش اول)
    - 1376  بادام‌هاي تلخ
    - 1375  هتل کارتن
    - 1374  براده‌هاي خورشيد
(نامزد دريافت جايزه بازيگر نقش دوم در پانزدهمين جشنواره فيلم فجر)
    - 1374  گارد ويژه
(حضور در جشنواره چهاردهم فيلم فجر)
    - 1373  حامي
    - 1372  پرتگاه
    - 1371  دو روي سکه
    - 1370  دو همسفر
(اولين حضور سينمايي امين حيايي)

مجموعه تلويزيوني
    - 1393  ديگري
    - 1393  ساعت صفر
    - 1393  آمين
    - 1392 - 1393  آسمان من
    - 1391 - 1392  خوب ، بد ، زشت
    - 1390 - 1391  ساخت ايران
    - 1390  قلب يخي
(فصل دوم)
    - 1389  قلب يخي
(قسمت هفتم فصل اول در نقش خبرنگار)
    - 1385 - 1389  کلاه پهلوي
    - 1388  شمس العماره
    - 1387  کلاه قرمزي 88
    - 1379  همسايه‌ها
    - 1377  روزگار جواني
    - 1372  آپارتمان

آلبوم‌ موسيقي
    - بوي بهشت
    - آلبوم باران با گروه کوير


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :
Amin Hayaei
Place of Birth : Tehran, Iran
Date of Birth : 9 June, 1970
Spouse(s) : Niloofar Khoshkholgh
Children : Dara Hayaei
Occupation : Actor, Singer
Years active : 1990 – present

Biography :

Amin Hayaei (born 1970) is an Iranian actor. he became involved with acting at the Performance Arts Center of the Ideological-Political Division of the Iranian Air Force. His first film was "Two Travel Companions" (1991). Five years later, he was nominated for the Fajr International Film Festival Crystal Symorgh for Best Male Actor in a Supporting Role for "Shrapnels Of The Sun".

In 2002, he set a record by staring in a total of six films. In 2004 and 2005, he was nominated for Crystal Symorghs for "Lucky Bride" and "Unwanted Woman". His spectacular performance in films such as "Coma" and "Mother’s Guest" made him a superstar. He won the Crystal Simorgh for Best Actor in 2008 for "Night". He has appeared in dramas such as "Neighbors", "Shamsolemareh" and "Pahlavi Hat".

He is married to "Niloofar Khoshkholgh", who is an Iranian actress.

Filmography :

    - 2013  Mrs.
    - 2013  Persian Gulf Pearls
    - 2013  Atish bazi
    - 2012  Rejime Talaei
    - 2011  Khod Zani
    - 2012  King's Hat
    - 2012  Golden Collars
    - 2012  Sakhte Iran
    - 2011  The octopus
    - 2011  The cold sandwiches
    - 2011  Six And Five
    - 2011  Ekhrajiha 3
    - 2010  Venus women, Mars men
    - 2010  Poupak and Mash Mashallah
    - 2010  Hello Love
    - 2010  The Awakening Dreams
    - 2010  Saint Petersburg
    - 2009  Ekhrajiha 2
    - 2009  Boy Tehrani
    - 2009  A little Mistake
    - 2008  Tambourine
    - 2008  Women Are Angels
    - 2008  The Tambourine
    - 2007  Mask
    - 2007  Night
    - 2007  Rock, Paper, Scissors
    - 2007  Ekhrajiha
    - 2006  The Trap   
    - 2006  Guest
    - 2005  Wedding Dinner
    - 2005  Aquarium    2005
    - 2005  Trap
    - 2005  Who Killed Amir?
    - 2005  stars 3 (not shown)
    - 2005  stars 2
    - 2005  stars 1
    - 2004  large female
    - 2004  Birthday Song
    - 2004  The Charlatan
    - 2004  The Running Bride
    - 2004  The Mask
    - 2003  Chocolate
    - 2003  Coma
    - 2003  Mother's Guests
    - 2003  Stray Dog
    - 2003  Persian Girl
    - 2003  Fever
    - 2003  Yellow Rose
    - 2003  The Bride Auspicious
    - 2002  Homunculus
    - 2002  Scent of Paradise
    - 2002  Mani And Neda
    - 2002  The Neighbors
    - 2002  The Intruder
    - 2001  Weeds
    - 2001  Contaminated Hands
    - 2000  Leaning on the Wind
    - 1999  Apartment
    - 1998  Eve’s Red Apple
    - 1997  Ethereal
    - 1997  Bitter Badamhay
    - 1996  Carton Hotel
    - 1995  Special Guard
    - 1995  Supporter
    - 1995  filings Sun
    - 1994  headland
    - 1992  Two Coin's Sides
    - 1991  Ice flower
    - 1991  the two traveling



دیانا
شنبه 6 دی 1393

نچ به دل نمیشینیCakeCakeCake
من فقط امیر محمدزند رو دوستش دارم.همینو بس.عاشقشم.چون شبیه عشقم احمدرضاسMoonMoonMoonMoonMoonMoon

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.