آلبوم امیلیا کلارک

Emilia Clarke

تعداد عکس های این آلبوم : 15
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 2 
زندگینامه امیلیا کلارک

emilia_clarke امیلیا کلارک

نام اصلي :              اِميلــيا کلارک

تاريخ تولد :              11 ارديبهشت 1366 (May 1, 1987)

محل تولد :              لندن، انگلستان

والـــــدين :              -----

همسر(ها) :           -----

فرزنـدان :               -----

سال‌هاي فعاليت :  2007 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  بازيگر سينما و تليزيون

قـــد :                      1.57 متر

زندگينامه :

اميليا کلارک (متولد 1987) بازيگر انگلستاني است که بيشتر براي ايفاي نقش "دنريس تارگريان" در مجموعه تلويزيوني فانتزي قرون وسطايي «بازي تخت و تاج» (بازي ترينر) که از شبکه اچ‌بي‌او پخش مي‌شود، شناخته شده است. او بخاطر بازي در اين سريال درام، نامزد جايزه امي، بهترين هنرپيشه نقش مکمل زن در سال 2013 گرديد.

اوايل زندگي :

کلارک در لندن متولد و به همراه پدر و مادرش در برکشاير بزرگ شد. پدر او يک مهندس صدا در تئاتر، مادرش يک زن تاجر و داراي يک برادر کوچکتر از خود است. علاقه کلارک به بازيگري از سن سه سالگي و با ديدن موسيقي «نمايش قايق»، که پدرش کار کرده بود، آغاز شد. او تحصيلات خود را از مدرسه سنت ادوارد شروع کرد. از سال 2000 تا 2005 در آکسفورد ادامه تحصيل داد و سپس به مرکز درام لندن رفته و در سال 2009 فارغ التحصيل شد.

شغل :

او اولين نقشهاي خود را در تئاتر سنت ادوارد (دو نقش) و مرکز درام لندن (ده نقش) در سال 2009 شروع کرد. در همان سال، اولين نقش تلويزيوني خود را در قسمتي از مجموعه «پزشکان»، و در سال 2010 فيلم «حمله تراسيک» را بازي کرد. که در آن زمان، مجله بين المللي اسکرين، او را بعنوان "ستاره فرداي انگلستان" نامبرد. مدت کوتاهي پس از آن، کلارک بطور ناگهاني، براي بازي در مجموعه تلويزيوني «بازي تخت و تاج»، بجاي همکار بريتانيايي خود "تازمين مرچنت"، انتخاب شد و در سال 2011، او جايزه EWwy بهترين بازيگر نقش مکمل زن سريال درام را براي بازي در نقش "دنريس" به دست آورد.

کلارک در سال 2013 ، در فيلم «جزيره اسپايک» ظاهر شد. او همچنين، اولين گام خود را در صحنه برادوي در ماه مارس و آوريل 2013 در «صبحانه در تيفاني» برداشت. اميليا کلارک در فيلم «دم همينگوي» در کنار "جود لاو" ايفاي نقش مي کند که در جشنواره فيلم تورنتو (TIFF) در ماه سپتامبر ارائه شد. در ماه مه، اعلام شد که کلارک به گروه فيلم «باغ آخرين روزها» پيوسته است. همچنين در دسامبر 2013، عنوان شد که او در سال 2015، در نقش سارا کانر در مقابل آرنولد شوارتزنگر، در فيلم «ترميناتور: گنيسيس» ايفاي نقش مي نمايد.

در سال 2013، او بعنوان بهترین بازيگر نقش مکمل زن در سريال درام، در شصت و پنجمین دوره جايزه امي نامزد دريافت جايزه شد. او در سال 2014، توسط خوانندگان سايت Askmen، بعنوان محبوبترین زن جهان انتخاب شد.

Game_of_Thrones_poster پوستر فيلم بازی تاج و تخت (2011)
Dom_Hemingway_poster پوستر فيلم دم همینگوی (2013)


زندگي خصوصی :

در سپتامبر 2012، گزارش شد که کلارک با ست مک فارلين دوست شده است و مدتی بعد، در ماه مارس سال 2013، گزارش شد که رابطه شان به پايان رسيده است.

فيلم شناسي :

    - 2009               پزشکان (مجموعه تلويزيوني)
    - 2010               حمله تراسيک (فيلم تلويزيوني)
    - 2011 تا کنون    بازی تاج و تخت (بازي ترينر) (مجموعه تلويزيوني)
    - 2012               جزيره اسپايک
    - 2012               دستبند (فيلم کوتاه)
    - 2013               دم همينگوي
    - 2013               فوتوراما (صدا)
    - 2015               ترميناتور: گنسیس

تئاتر
    - 2013     صبحانه در تيفاني

جوايز و افتخارات :

    - 2011     جایزه اسکريم - برنده
    - 2011     جايزه انجمن بازيگران - نامزد
    - 2012     جایزه Gracie - برنده بهترين بازيگر نقش مکمل زن سريال درام
    - 2012     جایزه جشنواره تلویزیونی مونت کارلو - نامزد بهترين بازيگر نقش مکمل زن سريال درام
    - 2013     جایزه منتخب منتقدین تلویزیونی - نامزد بهترين بازيگر نقش مکمل زن فيلم درام
    - 2013     جايزه مجله SFX - برنده بهترين بازيگر نقش مکمل زن
    - 2013     جايزه امي - نامزد بهترین بازيگر نقش مکمل زن سريال درام
    - 2014     جایزه انجمن بازيگران - نامزد

* همه جوایز براي ایفای نقش در فيلم «بازي تاج و تخت» است.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Emilia Clarke
Place of Birth :    London, England
Date of Birth :     May 1, 1987
Parents :             -----
Spouse(s) :         -----
Occupation :       Actress
Years active :     2007– present
Height :              5' 2" (1.57 m)

Biography :

Emilia Clarke (born 1 May 1987) is an English actress, known for her role as Daenerys Targaryen in the HBO series Game of Thrones, for which she received an Emmy Award nomination for Outstanding Supporting Actress in a Drama Series in 2013. Clarke made her Broadway debut in Breakfast at Tiffany's as Holly Golightly in March 2013.

Early life :

Clarke was born in London and grew up in Berkshire with her parents. Her father is a theatre sound engineer, and her mother is a businesswoman. She has one younger brother. Clarke's interest in acting began at the age of three after seeing the musical Show Boat, on which her father was working at the time. She was educated at St Edward's School, Oxford from 2000 to 2005, and Rye St Antony School. She then studied at Drama Centre London, graduating in 2009.

Career :

Clarke's early work includes two plays at St. Edwards, ten plays at Drama Centre London, the 2009 Company of Angels production of Sense, and a 2009 commercial for Samaritans. Her first television roles were Saskia Mayer in a 2009 episode of Doctors and Savannah in Syfy's 2010 film Triassic Attack. Screen International magazine named her as one of the "UK Stars of Tomorrow".

In 2010, Clarke was cast as Daenerys Targaryen in the HBO medieval fantasy series Game of Thrones which is based on the book series A Song of Ice and Fire by George R. R. Martin. She was cast after fellow British actress Tamzin Merchant was replaced for undisclosed reasons. She did the funky chicken and robot dance during the audition. The show debuted in April 2011 to positive reviews and was quickly picked up by the network for a second season. Clarke won the 2011 EWwy Award for Best Supporting Actress in a Drama for her role as Daenerys. In 2013, she was nominated for Outstanding Supporting Actress in a Drama Series at the 65th Primetime Emmy Awards. She was voted the most desirable woman in the world by Askmen readers in 2014.

In 2012, Clarke appeared in Spike Island, a film named after the location of The Stone Roses' seminal 1990 gig. From March to April 2013, Clarke played Holly Golightly in a Broadway production of Breakfast at Tiffany's. In May, it was announced that she had joined the feature film Garden of Last Days. In December 2013, Clarke was cast as Sarah Connor in 2015's Terminator: Genisys opposite Arnold Schwarzenegger.

Personal life :

In September 2012, Clarke was reported to be dating Seth MacFarlane. In March 2013, it was reported that she and MacFarlane had ended their relationship.

Filmography :

    - 2009               Doctors
    - 2010               Triassic Attack
    - 2011–present, Game of Thrones
    - 2012               Spike Island
    - 2012               Shackled
    - 2013               Dom Hemingway
    - 2013               Futurama (voice)
    - 2015               Terminator: Genisys

Theatre
    - 2013     Breakfast at Tiffany's

Awards and nominations :

    - 2011     Scream Awards                              Breakout Performance – Female     Won
    - 2011     Screen Actors Guild Award            Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series     Nominated
    - 2012     Gracie Awards                               Outstanding Female Rising Star in a Drama Series or Special     Won
    - 2012     Monte-Carlo Television Festival    Outstanding Actress in a Drama Series     Nominated
    - 2013     Critics' Choice Television Award   Best Drama Supporting Actress     Nominated
    - 2013     SFX Awards                                   Best Actress     Won
    - 2013     Primetime Emmy Award                Outstanding Supporting Actress in a Drama Series     Nominated
    - 2014     People's Choice Awards                Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Actress     Nominated
    - 2014     Screen Actors Guild Award           Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series      Nominated

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.